Club Of HärmäClub Of Härmä - Kauniit ja RohkeatKauniit ja Rohkeat 2-0

Club Of HärmäClub Of Härmä

Kauniit ja RohkeatKauniit ja Rohkeat

CLub of Härmä vs Kauniit ja Rohkeat 2-0 (0-0, 2-0,0-0)

Luvassa on jännittävä ottelu, kaunareilta tarvittaisiin maaleja, joita he eivät ole pystyneet näyttämään montaa kauden aikana. Ei muuta kuin katselemaan tilannetta jos nyt kaunaris tekisivät pari!

1.erä
-Ensimmäinen erä selvittiin ilman maaleja, kaunareilla enemmän painostusta,mutta härmällä paremmat paikat, jännityksellä seuraamaan seuraavaa erää

COH saves:4 poss 48%
KJR Saves:4 poss 51%
2.erä
-09.09 1-0 Club of härmän stadion räjähtää kun Mayhem iskee ehkä hieman tuurillakin kaunareiden maalivahdin taakse. Maaliin ei merkitty syöttäjiä
09.43 2-0 Tästä härmäläiset tykkäävät! samalla minuutilla Nubu tekee maalin vosu syötöstä oneen! Kaunarit tarvitsisivat pikaisesti kavennusta, muuten lopputulos voisi olla ikävä.

TÖÖÖT toinen erä on pelattu Erä oli ensimmäistä erää tiukempi, lopussa Orestes meinasi kaventaa tilanteen 2-1 hienolla ohjauksellaan pullukan tarjottimelta, mutta härmän veska pitää pintanta. Nyt kaunarit tarvitsisivat niitä maaleja jos pelin aikovat vielä voittaa, se nähdään vipassa erässä.

Coh saves:3 poss:52%
KJR saves:o poss 47%

3.erä
-Kolmanteen erään on tapahtunut muutos, Kaunareitten luottopakki Racex on pistetty hyökkäämään ja Orestes pakittamaan.
Pullukka tekee….melkein.

TÖÖÖT! Härmäläiset juhlivat voittoaan. lopputulos siis 2-0. Kaunarit hallitsivat ottelun viimmeistä erää melkeinpä kokoajan, mutta maalit jäi puuttumaan, Olisiko syy Huippi maalitykin Lupaschuk:in lähdöstä? *VINK VINK*

COH saves:5 poss 53%
KJR saves:1 poss 46%