PaitsioPaitsio - Tarttila RangersTarttila Rangers 3-4

PaitsioPaitsio

Tarttila RangersTarttila Rangers

Tänä sunnuntai iltapäivänä on alkamassa SHL ottelu Paitsio-Tarttila Rangers. Ottelun selvä ennakko suosikki on Tarttila Rangers, mutta katsotaan mitä ottelussa tapahtuu. Katsojia otteluun saapunut kiitettävästi, noin kymmenkunta :).

-Maaliton

Tarttila sai tuotua kiekkoa hyvin Paitsion alueelle, mutta siihen se sitten loppuikin. Paitsion hyvin organisoitu puolustus oli aina Tartila pelaajien tiellä ja huippu paikat puuttuivat näin ollen.

Paitsio: Torjunnat 5, Hallinta 47
Tarttila Rangers: Torjunnat 1, Hallinta 52

2.Erä
- 04.33 0-1 Lupaschuk (Hei) puolittain läpi ja mål!

Ansaittu johtomaali Tarttilalle, maalintekijä siis joukkueen kultapoika Lupaschuk! Toisessakin erässä Tarttila painoi päälle ja Paitsio puolusti minkä kerkesi. Paitsion hyvin organisoitu puolustus esti jälleen aivan huippu paikat yhtä nukahdusta lukuunottamatta, josta se maali sitten syntyikin.

Paitsio: Torjunnat 4, Hallinta 48
Tarttila Rangers: Torjunnat 2, Hallinta 51

3.Erä
- 00.20 0-2 Hepokatti (Lupaschuk,Sentteri)
- 01.02 0-3 Sentteri (Lupaschuk,Hepokatti)
- 02.11 1-3 Maxim (-Stefa-,Jylpster)
- 02.31 2-3 Maxim (-Stefa,Jylpster)
- 03.24 2-4 Lupaschuk (Hei,Sentteri)
- 05.50 3-4 Maxim (Jylpster,-Stefa-)

Todella viihdyttävä erä. Ottelu näytti jo ratkenneen ensimmäisen minuutin jälkeen, kun Tarttila kasvattaa jo johtonsa kolmeen maaliin, mutta toisin kävi Paitsio nousee kahdella Maximin maalilla jo maaliin päähän, mutta Tarttilan kultapoika Lupaschuk hiljentää kotijoukkueen fanit tekemällä 2-4 johtomaalin. Maxim kaunistelee lukemia 10 sekuntia ennen pelin loppua. Tarttila voittaa siis ottelun ansaitusti 3-4.

Paitsio: Torjunnat 5, Hallinta 50
Tarttila Rangers: Torjunnat 3, Hallinta 49