Norski.(0+1)
pullukka(3+4)
Redner(3+4)

***1.Erä***

Erä alkaa lähinnä muiden pelaajien, kuten myös katsojien seuraillessa norskin upeita kaarroksia ympäri kenttää, kaarrokset kuitenkin olivat suht heikkotasoisia KK:n mielestä, koska ainakaan tähän asti he eivät ole onnistunut maalia tekemään..

2:09 1-0 RBlomeru(1+0) Jaakko(0+1)

Suht räkänen maali ainakin tuomarin mielestä, kaukovedosta ns. "runkkausmaali" np.

4:27 1-1 Redner(1+0) Carrera(0+1) pullukka(0+1)

Parin hienon passin päätteeksi kuvio onnistuu Rednerin tarkan laukauksen ansiosta, norskille ei luonnollisesti herunut tilastomerkintää.

Saves: KK: 4 KjR: 2

Poss: 53%-46%

Erä oli kokonaisuudessaan aika tasainen, eikä joukkueiden tasoero paistanut läpi millään tavalla. Ainoastaan kaiun puolustus on kovempaa tasoa mielestäni, sillä onhan kaunareilla vain norski.

***2.Erä***

0:49 1-2 Redner(2+0) Carrera(0+2)

Aloituksesta heitetty zippi on onneks kaunareille, eikä Redner erehdy tälläkään kertaa. Tuomari kysyy vain, missä oli norski? o_O

2:41 1-3 pullukka(1+1) Redner(2+1)

Painostus on kaiun päädyssä, kiekko tosin meinasi karata norskin hasardin takia, mutta pojat klaarasivat homman, tilanne jo 1-3.

3:19 1-4 pullukka(2+1) Carrera(0+3)

Eipä kerenny näkee ku norskia dissasin :<

3:58 1-5 pullukka(3+1) Carrera(0+4) Redner(2+2)

Aika normi one, pakit hakusessa, norski mukaanlukien.

5:34 1-6 Carrera(1+4) pullukka(3+2) Redner(2+3)

Missä norski on? Kentällä? Ei tehoja plz.. Maali oli kyllä komea kuti aivan siniviivan tuntumasta, maskia myös hieman.

Saves KK: 5 KjR: 3

Poss 41%-58%

Niin, no nyt kyllä tasoero alkoi näkyä, peli oli täysin kaunareiden hallussa. Kaunareiden puolustus ei kuse mistään, tai siis tarkoitan ettei muualta kuin norskin laidalta, vähin takaiskuin on kuitenkin säästytty!

***3.Erä***

2:01 1-7 Carrera(2+4) Redner(2+4) pullukka(3+3)

Jaah, miks naiset soittaa aina väärään aikaan? Kysykää norsk… ainiin, eihä sille ole naisia.. En siis nähnyt maalia.

** paitsio norskin hasardi liikkeistä.

4:25 1-8 Redner(3+4) pullukka(3+4) Norski.(0+1)

Tätä saimme odottaa kahdeksan maalin verran, NORSKI SAI PISTEEN??? Tuomari epäilee bugia. Komean 2vs1 hyökkäyksen päätepysäkki oli KK:n sulanderin selän takana.

Saves KK: 9 KjR: 2

Poss 48%-51%

Jepa, samoissa mentiin ku toisessakin erässä, kaunarit hyökkää ja kaiku pyörii..