Vastarannan KiiskitVastarannan Kiiskit - MarionettesMarionettes 2-1

Kiiskit: Joni_Lius, Larionov_, T.Niemi, Jurma, Osmond, Cream

Marionettes: L.Lawson, huitoja, Bume, Tumppi

1. erä:

Maalit:
1-0 (Joni_Lius, Jurma, Cream)

Ottelu alkaa hieman varovaisen tuntuisesti ja peli on sen johdosta todella tasaista ja kohtuullisen tylsää seurattavaa. Tilanne muuttuu kuitenkin välittömästi Joni_Liuksen avausmaalin johdosta. Pian Kiiskien johtomaalin jälkeen on kiiskit päästä jälleen yllättämään marioiden maalivahdin, kun kiekko siirtyy jouhevasti Jurmalle viivaan ja hänen viiltävä laukauksensa syöksyy vain hiuksen hienosti ohi maalin. Loppu erästä mariot saa pelitahdista taas kiinni ja peli jatkuu tasaisesti erän loppuun asti.

Kiiskit saves: 5
Mariot saves:2

2.erä
2-0 (Joni_Lius, Jurma, Larionov_)

Toinen erää alkaa kuten ensimmäinen. Tasaista alkuun, mutta kiiskit tekevät ekan osuman. Marioillakin on kuitenkin lukuisia paikkoja ja toisessa erässä rupeaakin hahmottumaan marioiden illan ongelma-alue, se on maalinteko. Bumella ei toisessakaan erässä uppoa ja muutkin marioitten mailat huitoo ilmaan aivan maaliviivan tuntumassa. Kiiskien sumppu tuntuu voittamattomalta tänään.

Kiiskit saves: 6
Mariot saves: 2

3.erä
2-1 (Tumppi, huitoja)

Kolmannessa erässä marioitten tehottomuus kärjistyy ja onnikaan ei ole heidän puolellaan. Tumppi tuntuu paikoitellen olevan avun tarpeessa, kun vastahyökkäyksistä joutuu Tumppi aina paria vastustajaa vastaan. Viime hetkillä Tumppi nousee marioiden sydämeksi. Hän saa murrettua kiiskien taian tekemällä maalin viime sekunneilla. Se ei kuitenkaan riitä ja kiiskit vievät ottelun 2-1.