Norski.
pullukka (1+2)
racex (0+2)
Redner (3+1)

Pelin alussa katsomo veikkasi mareille tiukkaa voittoa: mm. 2-0 ja 2-1, mutta saapa nytten nähä miten käy.

1.erä:
~04.40: kjr pääsee hyökkäämään pullukan voimin mutta tämän veto menee hitusen ohi takakulmasta, hyvä yritys.

05.22: Marien puolustus vähän kikkailee ja näin kjr saa karvattua kign mutta veto menee mokelle–> violent behavior

Marionettes: saves: 0, poss 51 %
KJR: saves:2, poss: 48 %

ensimmäinen erä oli enemmänkin KJR:n hallintaa vaikkakin marit pitelivät kiekkoa enemmän.

2.erä:

~00.29: hyvä vetopaikka sätkyillä, taas veto harmittavasti ohi.
01.03: pullukka teg hyvän keskityksen mutta tulee ehkä vähän liian myöhässä joten redner ei pääse kunnon voimalla tökkäsemään kiekkoa reppuun.
03.25: 0-1 Redner (pullukka,racex).
pullukka vetäsee rednerin maskista, ja tämä tökkäsee lopulta kiekon maaliin.
±05.00: 0-2 pullukka (redner, racex)
en nähny koska kirjoitin edellistä (hidas?? j)

Marionettes: saves: 3, poss:49 %
KJR: saves: 4, poss: 50 %

Huomattavasti KJR:n erä, sillä he saivat tehtyä 2 tärkeää maalia ennen vikaa erää.

3.erä:
~00.25: 0-3 Redner (pullukka)
Harmittavasti meni ohi maali kun vilkaisin nopeasti teeveetä.
02.04 kauhea häsläys kJR:n omassa päädyssä ja lopulta bumelta tulee paras maalitilanne, joka kuitenki menee mokelle.
03.40: redner kikkailee omassa päädyssä ja bume pääsee karvaamaan, mutta ei maalia taaskaan.
04.58: Marit pääsevät JÄLLEEN vetämään, tosin nytten tuli suoraan syötöstä veto, mutta mokke aavistaa hyvin
05.21: 0-4 Redner
05.43: 1-4 Tumppi (huitoja,Linoleum) marit saivat vihdoinkin sen maalinsa. aloitusvoitto ->zippi –> maali melkein heti.

Marionettes: saves: 2, poss: 63 %
KJR: saves: 7, poss: 36%

Marionettesien paras erä. Tähän erään he pääsivät hyvin mukaan peliin, mutta 1 maali vaan syntyi. kjr:n 2.erän maalit riittivät voittoon.

***pullukka: kJR:n pirtein
**redner: hattuja o/
*Bume: monta tilannetta, sekä marien pirtein.

tuomari: Balthier
Tuomari: Norski
Lisätty: 22.08.2008 10:44