Stomme

1. erä
1-0 Def (-Stefa- - larri)
1-1 Gold (Asentaja)

Ottelu lähtee käyntiin varsin tasaisesti ja hieman tunnustellen. Minuutti pelikellossa kun paitsiolla on vaarallinen paikka, siellä on def hääräämässä roots maalilla mutta ei synny tulosta. Hetki myöhemmin ja ollaan paitsion päässä, kun siellä asentaja ottaa roolia ja kuljettaa kiekkoa mutta ei löydä passipaikkaa. Kummankin joukkueen puolustus pelaa tällä hetkellä hyvää peliä ja vaarallisten paikkojen luominen näyttää hankalalta. Hieman erän puolen välin jälkeen siellä paitsio karvaa kiekon ja riitta pääsee ampumaan hyvästä paikasta, mutta ei maalia. Ja siinä vaiheessa kun alkaa maaleja räpsyä niin katse harhailee muualla. Ensin iskee paitsio, sieltä se pomppii jostain maskin takaa maaliin. Hieman saman näköinen tilanne rootsilla hetkeä myöhemmin ja silloin soi verkko toisessa päässä. Erän loppu mennään jälleen tasaisella nyhjäämisellä, selvästi odotellaan jo toista erää.

2. erä
no scores

Toiseen erään lähdetään 1-1 tasatilanteesta, joka kuvaa aika hyvin ensimmäisen erän luonnetta. Tässä toisen erän alussa roots on hieman hallitsevampi osapuoli. Paras tilanne tulee kun stomme keskittää vasemmasata kulmauksesta maalille, mutta ei aivan tavoita ukkoa maalin kulmalta. Erän puolivälissä rootsilla loistava ote hyökkäyspäässä kun asentaja siellä veivaa kapellimestarin ottein ja tekee lopulta itselleen hyvän vetopaikan ja tolppa kilahtaa. Rootsin painaessa kiekkoa paitsion päätyyn, onnistuu sieltä pelaaja zippaamaan harmittoman näköisesti kiekon keskialueelle jossa stefa polkee oikeata kaistaa kohti rootsin päätyä ja veivaa siinä roots pakin snagarille ja vetää mutta ohi menee. Hetki tämän jälkeen on asialla jälleen Def, pääsee sieltä ampumaan mutta ei onnistu tekemään illan toista maaliaan… vielä. Toinen erä menee selvästi rootsille, vaikka maaleja ei tulekkaan.

3. erä
1-2 Gold
2-2 Riitta (Def - larri)
2-3 Stomme

Kolmannen erän raportti puuttuu, kun piti katsomossa vääntää togon kanssa hieman kättä :)