2-0 Riitta
3-0 Tispu
4-0 Tispu (Def)
4-1 EPO91 (hasardi- - Ratazz)

Tasainen erän alku, kunnes reilu minuutti pelattu ja riitta tarjoilee nätin passin tispulle maalin kulmalle ja eihän noin avopaikasta voi pistää kiekkoa ohi maalin. Peli 1-0. Hetki tästä ja riittaa veivaa sieltä ruuhkan takaa ja hieman onnekkaastikkin nakkaa tilanteeksi jo 2-0. Ja jälleen vain hetki edellisestä ja tispu lisää baven tuskaa tekemällä jo toisen maalinsa. Peli alkaa näyttää jo pahalta kun tipsu viimeistelee kypärätempun jo ennen kolmea minuuttia. EPO91 iskee hieman lohtua avengerien heikkoon alkuun ja kaventaa tilanteeksi 4-1. Kyllähän peli näyttäisi olevan paitsiolla täysin hallinnassa. Vielä erän viimeisellä minuutilla tispu pääsee ampumaan b pisteeltä mutta ei uppoa tällä kertaa.

2. erä
5-1 Tispu
5-2 EPO91 (Baxter)
6-2 Riitta (Tispu)

Toisen erän alussa bave on päässyt paremmin peliin mukaan ja pystyy painamaan kiekkoa paitsion päätyyn. Paitsio ehkä hellittänyt hieman kierroksia jo moottorista ja rullailee hyvällä höntsällä eteenpäin. Peli jatkuu erittäin rikkonaisena. Erän puolivälin jälkeen paitsio tulee hyökkäykseen ja kukas muukaan asialla kuin tispu joka tööttää sieltä viileästi 4. maalinsa. Nyt näyttäisi paitsio löytäneen sen puuttuvan osan joukkueeseensa. Katsomossa jopa veikkaillaan että paitsio hoitaa tälläisellä kokoonpanolla mestaruuden, mutta se jää nähtäväksi. Aivan erän lopussa bave päästää turhaan riitan ja tispun oneen ja eiväthän nämä kaverit erehdy.

3. erä
6-3 EPO91
7-3 Riitta (Def - larri)
8-3 Def
9-3 Tispu (Def - Jylpster)

Kolmas erä alkaa melko samanlaisella käsikirjoituksella kuin kaksi edellistäkin erää. Bave saa hyvän alun kun epo tekee jo kolmannen maalinsa ja kaventaa tilannetta. Vain hetki tämän jälkeen ja riitta käy nappaamassa jälleen paitsion neljän maalin karkumatkalle. Puolet erästä pelattu kun baxter avaa hyvin laitaan ja sieltä pääsee hasardi nousemaan maalille mutta ei onnistu ohittamaan paitsion maalivahtia eli Tarkkia. Samalla kun kirjoittelen raporttia niin kuuluu armoton kiekon runnominen ja sieltä se def jostain hakkaa kiekon reppuun. Enää puoli minuuttia ottelua jäljellä kun jälleen iskee tispu… jokohan riittää? Kyllä se on siinä, loppusummeri soi ja pelaajat livahtavat nopeasti pukuhuoneisiin.