Ehrhoff

1.erä
1-0 Allue (Toble)
1-1 Forsberg

Ensimmäisessä erässä nähdään mielenkiintoisia tilanteita ja siellä jopa hallitseva mestari käy niittaamassa lagimaalin, tosin selvä vahinko ja tilanne mitätöidään. Tästä tilanteesta vain vajaa minuutti ja paitsio iskee uudelleen, kun allue käy napauttamassa kiekon reppuun. Peli 1-0. Erän puolenvälin jälkeen tulee europen hieno tasoitus, kun foppa pääsee ampumaan ja paitsion maalivahti haparoi. Europen hyvä ote jatkuu ja foppa ampuu viivasta mutta oma mies onnistuu sohimaan kiekon ohi maalista. Varsin tasainen ensimmäinen erä.

2.erä
1-2 Gir (Wicareder)

Reilu minuutti pelattu kun europen miehet sähläävät omassa päässä kiekon suoraan paitsion pelaajan lapaan ja veto lähtee hyvästä paikasta, mutta kilpistyy pelaajiin. 2:30 pelikellossa kun wicareder nostaa europen hyökkäystä vasemmalta laidalta ja nakkaa mestarillisen passin suoraan girin lapaan, jolla on helppo työ sohia kiekko tyhjään maaliin. Reilut neljä minuuttia kellossa kun europen wicareder pääsee jollain ihmeen keinolla täysin yksin maalin eteen mutta ei onnistu maalinteossa. Toinen erä ehkä lievää europen hallintaa, niinkuin kiekon tilastotkin osoittavat.

3.erä
2-2 Rafer (-Stefa- - Toble)

Kolmanteen erään siirrytään jännittävistä asetelmista. Erän alku menee kyllä selvästi paitsion hallinnassa ja europe ehkä keskittyy enemmän johtoaseman puolustamiseen. Erän puolessa välissä paitsio tulee hyökkäykseen ja Rafer saa passin maalin eteen ja iskee maalivahdin läpi tasoituksen. Paitsion tasoitusmaalin jälkeen europe on selvästi aktiivisempi ja pyrkii vielä hakemaan johtomaalia. Erän loppu mennään tasaisesti ja päädytään sopuisaan tasapeliin. GG