Ducati: 3-3
Arska3: 2-1
viileä: 1-1

1.erä
Puolentoista minuutin kohdalla Hentui pääsee puoliksi läpi, mutta haske torjuu, ehkä ensi kerralla parempi onni? ;) Ajassa 2.15 Girille tulee vetopaikka, josta tulee ripari, mutta Virkiä on maalivahdin alueella.

03.08 0-1 Virkiä (Försberg, Endure) Endure pistää viivalta roikkukiekon joka pomppii Virkiälle ja Virkiä laittaa tyhjiin.

Gir pääsee suoraan aloituksesta läpi mutta moke ottaa

03.57 0-2 Endure

04.05 0-3 Gir

Ajassa 5.45 Blindi pistää loistavan passin Modulelle, mutta moke torjuu.

TÖÖT

saves: 6/2 poss: 49% - 50%

Erä oli aikalailla Europen hallintaa, mutta oli Fantasiallakin pari maalipaikkaa, mutta he eivät onnistuneet viimeistelyssä, kun taas Europe onnistui yleensä.

Erätauolla Module rupesi kertomaan kakasta.

<Bume> Norski tg

2.erä
Erän alku viivästyy, kun Försberg on paskalla, mutta kun päästään aloittamaan, niin peli alkaa aaltoilemaan päästä päähän. Ajassa 0.45 Endure pelaa Girille vetopaikan mut ei tee. Module ja Blindi pääsevät 2v1 hyökkäykseen mut Försberg ottaa. Virkiä pääsee vetopaikkaan mut ei.

03.47 1-3 Module (Blindi) Blindi laukoo, Module pistää riparin sisään.

4 ja puolen minuutin kohdalla Hentui lataa tolppaan. 5 minuutin kohdalla Gir läpi mut mokke torjuu. Erän lopussa Module karvaa Virkiältä kiekon ja pääsee läpi mutta hasek torjuu.

TÖÖT

saves: 6/6 poss: 52% - 47%

Tää erä oli ainakin lopussa Fantasia hallintaa, tehokkaammalla viimeistelyllä olisivat voineet tehdä enemmänkin kuin yhden maalin.

3.erä
Minuutin kohdalla blindi pistää lämypassin maalille mutta Module ei saa kiekkoa maaliin. Katsomossa Jebsu tunnustaa olevansa tyttö. Kahden minuutin kohdalla Gir (taas) pääsee laukomaan mut ei tee. Neljän minuutin kohdalla Virkiä pamauttaa tolppaan.

04.38 2-3 Blindi (Module) Module passaa Blindi tg.

05.21 2-4 Virkiä (Gir, Försberg) Virkiä pääsee läpi ja tekee.

05.38 3-4 Hentui (Module, Blindi) Försberg lahjoittaa onen.

TÖÖT

saves: 7/6 poss: 61% - 38%

Vauhdikas ottelu, jossa molemmilla todella paljon maalintekopaikkoja, Europe vain teki kovemmalla prosentilla.