allue
kermae
loippe
maxim

Maanantai on jo kääntynyt reilusti ehtoon puolelle ja alkamassa on ottelu Mensa Club Finland vastaan Paitsio. Ennakkoon on luvassa tasainen ottelu, mutta saas nähdä mitä peli tuo tullessaan. Allekirjoittaneen ennakko suosikki on kuitenkin Mensa, syynä tähän on se, että Hai on liekeissä. Se alku höpinöistä ja peli alkakoon!

Sodom 2-3

Yleisön tuen saa tässä pelissä selkeästi Paitsio.

1.Erä
01.58 0-1 Lucas (Brain,kermae)

Ottelu lähtee tasaisesti liikke, kunnes peli ehtii vanheta noin kaksi minuuttia kun Paitsiolla mukan oloinen pyöritys päällä ja Lucas saakin rämpättyä Brainin lauksen sisään maalin edestä, 0-1 Paitsiolle. Viiden minuutin kohalla Paitsion puolustukselle tapahtuu pieni virhe, josta Jeppe84 pääsee melkein rankasemaan. Ensimmäinen erä kokonaisuudessa ei suuria herkkuja tarjonnut sen näyttävät myös laukaukset.

Mensa: Torjunnat 0, Hallinta 50
Paitsio: Torjunnat 1, Hallinta 49

2.Erä
n. 02.00 1-1 läsG (Samila)
02.40 2-1 läsG (Hai,Samila)
03.27 3-1 läsG (Samila)

Heti erän alkuun Mensa saa teko paikan, mutta ei vielä. Tasaista vääntämistä edelleen kun erän kaksi ensimmäistä minuuttia jo pelattu. Ja sieltä se tulee! Mensa tasoitaa 1-1. Heti seuraavasta hyökkäyksestä Mensa siirtyykin jo johtoon. Maalintekijänä jälleen läsG.. hohoijaa sama kaveri tekee melkeen heti perään jo 3-1 Mensalle! Kaikissa maaleissa syöttäjänä on toiminut Samila. Neljän minuutin kohdalla Brain pääsee kasvotusten maalivahdin kanssa, mutta vetoa ei uppoa <Toble> huoh Brain. Toisessa erässä Mensa sai selkeästi otteen pelistä ja se näkyy myös tulostaululla. Paitsion pelissä on selkeästi havaittavissa huolimattomuutta mikä näkyi esim avauksissa, jotka menivät päin seiniä.

Mensa: Torjunnat 4, Hallinta 50
Paitsio: Torjunnat 3, Hallinta 49

3.Erä
03.20 Violent behavior by Hai
03.46 4-1 Hai (Jeppe84,Danny)

Kolmanteen erään startaan Mensan johtaessa 3-1, saas nähä nouseeko Paitsio vielä vai meneekö Mensa menojaan. Jälleen Paitsio puolustus pelaa huolimattomasti omalla alueellaan, josta siunaantuu hyvä tekopaikka Haille, mut e! Vajaa 4 minuuttia pelattu kun Danny laittaa loistavan avauksen, josta Jeppe ja Hai pääsevät oneen. Neljä ja puoli minuuttia pelattu kun vuorostaan Hai laittaa unelma syötön Jepelle joka pääsee läpi, mutta ei osu vieläkään. Vika erä olikin sitten täyttä Mensan hallintaa, joten ansaitut pisteet Kotijoukkueelle.

Mensa: Torjunnat 1, Hallinta 55
Paitsio: Torjunnat 8, Hallinta 44