peketsi
Whitford
Wänämönen

***ERÄ 1.:***

03.31 Hyvännäköistä myllyä impen päädyssä paaneilta, nortteri pääsee vetämään kiekon kohti mokkea, mutta hasek. 04.45 1-0 Spolle (1+0)

Saves: paanit: 0, Imperiumi: 1
poss: 40 % - 59 %

Tämä erän hallintaprosentti kertoi sen, että pelin ote oli aika selkeesti Imperiumilla, mutta paanit saivat muutaman hyvän tilanteen rakennettua joista yksi upposi.
Tosin paanit hallitsi paikoin ottelua, esimerkiksi silloin kun he saivat maalin tehtyä.

***ERÄ 2.:***

04.00 Imperiumilla hyvä tilanne kun kaksi heidän pelaajansa pääsee syöttelemään vähän maalin eedessä, mutta pakki oli häiritsemässä, joten mokelle kiekko. ~04.45 Muzak pääsee hienosti tekemään maalin ehkä hieman säkällä, mutta hieno maali kumminki. Eli tilanne 1-1

Saves: paanit:4, imperiumi: 0
Poss: 41% - 59 %

Erän possesion oli jälleen Imperiumille reippaasti. Impet saivat myös tärkeän tasoitusmaalin. Toivotaan että lisää maaleja tulee ja syöttöpiste jo(i)llekkin.

***ERÄ 3.:***
Heti alussa Muzakilla on hyvä vetopaikka, mutta hitusen takakulman huti. Myllytys paaneilla ajassa ennen 03.00 ja Spolle pääsee lopulta vetämään lähes tyhjiin, mutta tolppa ja mokke poimii marjan. Jupsa vetää pikkuisen etukulman huti myllytyksen jälkeen ajassa n. 04.35.

Saves: paanit: 3, imperiumi: 4
Poss: 51 % - 49 %

Tässä erässä paanit pääsivät hyvin mukaan peliin, hallitsien vähän enemmän kuin impet. Maaleja ei silti tullut kummallekkaan, paras paikka oli Spollella noin. puolessa välissä viimeistä erää.

Yhteenveto: Alkupeliä hallitsi Imperiumi, vaikka vetoja ei tullukkaan paljoa, mutta vikassa erässä paanit otti pelin haltuunsa tosin ilman maalia. Maaleja olisi ehkä tullut enemmän, jos tilanteista olisi tehty ja vedelty enemmin. Eli siis tiukka matsi oli kyseessä.

***Muzak: tärkeä tasoitusmaali hänen käsialaansa.
**Spolle: oli hyvin paanien hyökkäyksissä mukana, sai melkein tehtyä voittomaalin.
*Clymer: Jakeli ja passaili hyvin.
Tuomari: HCKonkari
Lisätty: 22.08.2008 10:44