Pandera

*** Round 1 ***

Imperiumi saves: 2, poss: 40%
Sinappikone saves: 3, poss: 59%

Melko tasanen erä. Sinappikone koitti pyörittää, mutta Imppien tiukka joukkuepuolustus pakotti Sinapin rivistöt kulmiin. Imperiumi meni vähän suoremmilla hyökkäyksillä, joissa Muzak antoi pari tiukkaa laukausta peketsin koittaessa ripareille, joihin ei silti vielä päässyt. Sinapeillekkin
siunaantui pari maalinedusrunkkua, jonka silti Nosferatu ja Wänämönen saivat haalittua haltuunsa.
Mutta olikos sinappien pulustuksella välillä vaikeuksia Imperiumin kovan karvauksen kanssa?

*** Round 2 ***

Imperiumi saves: 3, poss: 44%
Sinappikone saves: 3, poss: 55%

4:22 1-0 peketsi (Nosferatu, Wänämönen) - Nosferatu pistää peketsin ja Muzakin 2vs1 pakin kanssa, missä peketsi harhauttaa itse ylöspäin pienellä liikkeellä, josta avautuu hyvä paikka vetää p-pisteeltä –> kiekko repussa.

Muuten samalla kaavalla edettiin kuin ensimmäisessä erässä, paitsi sinappien peli muuttui vähän puolustavammaksi Juluman ja Panderan hypättyä kehiin Lehtiksen ja phennon tilalle, josta seurasi hyökkäysten suoraviivaisuuden lisääntyminen.

*** Final round ***

Imperiumi saves: 2, poss: 44%
Sinappikone saves: 1, poss: 55%

1:09 2-0 peketsi (Muzak) - Huonosta avauksesta pojat pääsi Panderaa vastaan 2vs1 -tilanteeseen
1:54 3-0 Muzak - Kiekko ammuttiin maalia kohti, ja maalin edestä Muzak pääsi runkkaamaan kiekon reppuun.
2:17 3-1 pölöhö (phenno) - P-pisteen tuntumasta pölöhö ampui kiekon reppuun.
2:27 3-2 phenno - Raju nousu p-pisteeltä maalia kohti ja kiekko ampumalla maaliin Nosferatun edestä
3:58 3-3 pölöhö (phenno, Juluma) - pölöhö koitti pistää kiekkoa maalilla, joka onnistui ja kimposi Wänämösesta maaliin.

Imperiumi pääsi jo ratkaisunmakuiseen 3-0 johtoon, mutta Sinapit näytti taistelutahtonsa ja nousivat 3-3 tasapeliin. Eipä juuri pyöritelty tässäkään erässä, suoraviivaista peliä molemmin puolin. Maaleja innoistuivat kyllä tekemään.