EuropeEurope - ConservationConservation 1-5

EuropeEurope

ConservationConservation

Europe - Conservation 1-5 (0-0, 0-1, 1-4)

*** 1. ERÄ ***

1. erä mennään läpi kiikarilukemin, eli taululla 0-0, molemmilla joukkueilla yksi vaarallinen tilanne, toisessa päässä Smyth. sutii tyhjistä sivuverkkoon, toisessa päässä Eddy pelastaa oman pienoisen erheensä jälkeen. Kokonaisuudessaan Conservationin hallintaa, kuten possession-lukemakin kertoo.

Saves: Europe 5, Conservation 4
Poss: 38%-61%

Erätauolla Dominov nukkuu, mikä aiheuttaa yleistä hermostuneisuutta alkavan BB-nakuilun vuoksi.

*** 2. ERÄ ***

Toinen erä pelaillaan lähes puolinukuksissa mälväten, kunnes ajassa 5:41 Gumme katkaisee Jormaaa:n syötön ja laukoo kuin ei olisi ennen laukonut, 0-1.

*** 0-1 5:41 by Gumme (1+0)

Heti maalin jälkeen on Europella mahdollisuus tasoittaa, mutta maalivahdin räpsä heilahtaa kuin saluunan ovi, ei maalia.

Saves: Europe 1, Conservation 1
Poss: 42%-57%

Gumme poistuu erän jälkeen pukukoppiin seuraamaan BB-nakuilua.

*** 3. ERÄ ***

Viimeiseen erään lähdettäessä kaikki on vielä auki, luvassa viihdyttävää kiekkoa. Erä on Conservationin näennäistä hallintaa, toki Europellakin omat mahdollisuutensa on. Kolmen minuutin kohdalla toiseen erään kentälle tullut Jakee täräyttää Smyth.:in riiston ja syötön jälkeen kiekon verkon perukoille.

*** 0-2 3:03 by Jakee (1+0) Smyth. (0+1)

Jälleen maalinjälkeisessä vaihdossa on Europella mahdollisuus tasoittaa, mutta kun ei uppoa, niin ei.

Ajassa 4:44 samat miehet asialla kuin edellisessä, 0-3, Conservation karkaa.

*** 0-3 4:44 by Jakee (2+0) Smyth. (0+2)

Hurlumhei-kiekko jatkuu, ketsuppipulloilmiö on todistettu, 0-4 vain 3 sekuntia myöhemmin.

*** 0-4 4:47 by Smyth. (1+2)

Europe saa vihdoin kuparisen rikki Enduren kauniilla yksilösuorituksella, 1-4.

*** 1-4 5:12 by Endure (1+0) Jormaaa (0+1)

Pelin viimeisen maalin rouhii sisään Smyth.

*** 1-5 5:21 Smyth. (2+2) Vaic (0+1)

Saves: Europe 4, Conservation 5
Poss: 40%-59%

Ansaittu voitto Conservationille vaikka tilanteensa oli molemmilla joukkueilla.