Lateh(2+0)
Lupaschuk(0+2)
Riquelme(0+1)
tebu

Tämän iltapäivän ensimmäinen ottelu on alkamassa, ja vastakkain astuvat kivkova tarttila, sekä alkukauden laimeasti aloittaneet hockey suomen pelurit. Tarttila on voittanut jokaisen ottelunsa tällä kaudella (7). Hockey suomella sen sijaan on alla seitsemän pistettä yhdeksästä ottelusta. Löytyykö Hockey suomen pojista tarttilan kaatajiksi? Se selviää seuraavan 18 minuutin aikana.

***1.Erä***

*** 0-1 by Lateh (1+0) Riquelme (0+1) Lupaschuk (0+1)

Riquelme heittää komian passin maalille ja lateh iskee sisään. Maali oli kuitenki lagimaaliksi tuomittu -> Hockey suomi tekee oman.

*** 1-1 by Hepokatti (1+0)

Omari.

*** Tarttila Rengers: saves: 2, poss: 47%, points: Hepokatti: 1+0
*** Hockey Suomi: saves: 4, poss: 52%, points: Lateh: 1+0 Riquelme: 0+1 Lupaschuk: 0+1

***2.Erä***

Toiseen erään lähdetään ainakin tuomarin mielestä hieman sekasortoisin fiiliksin. Kyseenalaiset maalit ensimmäisessä erässä, sekä yhden miehen epävarmuus pelattavuudesta. Bidner kuitenkin lisättiin kokoonpanoon ja hän pääsee höyläämään kakkoserään.

*** 1-2 by Bidner (1+0)
*** 2-2 by viileä (1+0) Hepokatti (1+1)
*** 3-2 by Hepokatti (2+1)

*** Tarttila Rangers: saves: 1, poss: 47%, points: Hepokatti: 2+1 viileä: 1+0
*** Hokckey Suomi: saves: 4, poss: 52%, points: Lateh: 1+0 Riquelme: 0+1 Lupaschuk: 0+1 Bidner: 1+0

Kolmanteen erään lähdetään tarttilan 3-2 johdossa. Riittääkö bidnerillä ja lupaschukilla tulivoimaa murtaa tarttilan puolustus, ja iskeä tarvittavat maalit voittoon? Otetaan selvää kuuden minuutin aikana.

***3.Erä***

*** 4-2 by viileä (2+0) Hepokatti (2+2)

Viileä tehtailee jo iltapäivän toisen osumansa, alkaa hockey suomen tilanne näyttämään huonolta?

*** 4-3 by Lateh (2+0) Lupaschuk (0+2) Bidner (1+1)

Vain hetkeä myöhemmin Lateh iskee myös päivän toisen osumansa.

*** 5-3 by Hei (1+0) Hepokatti (2+3)
*** 5-3 by Hei (2+0)

Kaksi maalia aivan perkanaan, ei paljon kerenny peliä seurata. Tilanne HS:n kannalta erittäin heikko.

*** 7-3 by Hepokatti (3+3) viileä (2+1) goalkeeper (0+1)

Hepokatin syöttöyritys maalinkulmalle, väliin ehtii kuitenkin HS:n oma pelaaja jonka lavasta kiekko hieman epäonnekkaasti pomppaa maaliin.

*** 8-3 by Hei (3+0) viileä (2+2)

Kiekko pomppii heille maalinedustalle josta hänen on helppo heittää kiekko reppuun.

*** Tarttila Rangers: saves: 4, poss: 52%, points: Hei: 3+0 Hepokatti: 3+3 viileä: 2+2
*** Hockey Suomi: saves: 4, poss: 47%, points: Lateh: 2+0 Riquelme: 0+1 Lupaschuk: 0+2 Bidner: 1+1