Sinappikone - Conservation 3-2 (0-0, 3-2, 0-0)

Jakee 1+1
Roger27 0+0
Smyth. 1+1
Vaic 0+0

Sinappikone oli tätä ennen saavuttanut 13 ottelustaan nihkeät 5 pistettä, siinä missä Conservation oli pelannut hieman päälle piste/ottelu-keskiarvolla. Sarja ei ole vielä edes puolivälissä, mutta Mustard Machinen pistepotti silti kaipaisi jo selkeästi lisäystä, jotta putoamispeikko ei vaanisi koko kauden ajan.

1. ERÄ:

Ottelun ensimmäinen erä on ihan vauhdikasta ja viihdyttävää kiekkoa, ja vaikka muutamia tekopaikan poikasia syntyy molempii päihin, niin erä jää maalittomaksi.

*** PERIOD 1/3 OVER, score: Sinappi Kone 0 - 0 Conser Vation
*** Sinappi Kone saves: 3, poss: 45%, points: none
*** Conser Vation saves: 4, poss: 54%, points: none

2. ERÄ:

0.55 1-0 by Lehtis (1+0): Sinappikone lähti toiseen erään selkeästi Conservationia päättäväisemmin, ja ottelun avausmaali syntyy Lehtiksen komean yksilösuorituksen seurauksena, jossa ottelun hahmo veivaa maalin kulmalta sekä puolustajan että maalivahdin kebab-kioskille ja zippaa pelivälineen pömpeliin.

2.37 2-0 by Lehtis (2+0) pölöhö (0+1) Juluma (0+1): Sinappikone jatkaa painostustaan ja punalamppu syttyy viimein toistamiseen Cossu-päädyssä Lehtiksen iskiessä kiekon reppuun pölöhön ampumasta riparista nopean hyökkäyksen päätteeksi.

3.22 2-1 by Jakee (1+0) Smyth. (0+1): Sinappikone rupeaa jo lepsuilemaan kahden maalin johtoasemassa, ja nyt kyllä sattuu Juhaa leukaan: Pandera kikkailee alimpana, Smyth. riistää kiekon ja Jakee iskee onen verkkoon.

3.47 2-2 by Smyth. (1+1) Jakee (1+1): Conservation tulee heti perään tasoihin Smythin niitatessa kiekon pömpeliin Jakeen oivallisesta syötöstä nopean hyökkäyksen päätteeksi.

5.38 3-2 by pölöhö (1+1) Lehtis (2+1) Pandera (0+1): Sinappikone lähtee silti johdossa erätauolle, kun Pandera siirtää kiekon siististi poikittaissyötöllä Lehtikselle, joka ampuu jälleen tulisesti kohti takakulmaa ja pölöhö käy sutimassa riparin veskan patjojen kautta verkkoon.

3. ERÄ:

Sinappikone ei enää hukkaa johtoasemaansa, vaan pitää erän maalittomana. Conservation puskee viimeisillä minuuteilla herkeämättä päälle, mutta Mustard Machinen sumppu ei ole läpäistävissä. Ottelu oli varsin viihdyttävä, ja Sinappikone kuittasi tärkeät pisteet hyvällä esityksellään 2-0 tilanteessa sattunutta notkahdusta lukuunottamatta.

*** GAME OVER, score: Sinappi Kone 3 - 2 Conser Vation
*** Sinappi Kone saves: 3, poss: 40%, points: Pandera: 0+1 Juluma: 0+1 Lehtis: 2+1 pölöhö: 1+1
*** Conser Vation saves: 5, poss: 59%, points: Jakee: 1+1 Smyth.: 1+1

*** Lehtis: Jatkuvasti hyvää tohinaa hyökkäyksessä sekä paljon kaivattuja ratkaisuja
** Vaic: Johti ihan mallikkaasti Conservationin puolustusta
* Jakee: Pirteitä otteita hyökkäyksessä
Tuomari: Nosferatu
Lisätty: 22.08.2008 10:44