SinappikoneSinappikone - Charlestown ChiefsCharlestown Chiefs 4-2

Sinappikone-Charlestown Chiefs

Kokoonpanot:

Sinappikone: beatapple,cobbapop,Hemuli ja Pandera
Charlestown Chiefs: Jebsu,Rikas,SirHölmö,vanski ja Lehtis

Mielenkiintoinen ottelu edessä. Kaksi liigan kovinpiin mestarisuosikkeihin kuuluvaa joukkuetta kohtaavat.

Period 1/3

*** 1-0 by Hemuli(1+0)beatapple(0+1)cobbapop(0+1)
Hemuli tekee komian ja tärkeän avausmaalin. beatapplen lätty syötöstä maalin eteen, josta Hemuli tuikkasi kiekon sisään.

*** 2-0 by Hemuli(2+0)
Hemuli vetää kauniisti verkon perukoille.

Sinappikone: saves:3 poss:51%
Charlestown Chiefs: saves:3 poss:48%

Ensimmäinen erä oli erittäinen mielenkiintoinen ja vauhdikas. Heti alusta saakka molemmat joukkueet lähtivät arkailematta hakemaan maaleja. Sinapeille kuitenkin ensimmäinen erä lukemin 2-0, joka ei tosin kerro koko totuutta.

Period 2/3

Nälkäinen CC oli puinut peliään erä tauolla ja lähtivätkin vauhdikkaasti toiseen erään.

*** 2-1 by Jebsu(1+0)Rikas(0+1)SirHölmö(0+1)
Tahto maali erän alkuun Jebsulta. Rikas vetää päin maalin edessä olevaa sumppu ja maskimies Jebsu zippaa kiekon maaliin.

*** 3-1 by beatapple(1+1)Hemuli(2+1)
Tarkka veto riparista maskiin ja maaliin.

*** 4-1 by cobbapop(1+1)Hemuli(2+2)
cobbapop tekee Hemulin esityöstä.

Sinappikone: saves:5 poss:56%
Charlestown Chiefs: saves:3 poss:43%

Alussa näytti vielä siltä, että Charlestown Chiefs:it kirivät toisessa erässä rinnalle ja johtoon. Mutta Jebsun maali jäi ainokaiseksi. Alun rynnistyksen jälkeen sinapit ottivatkin tilanteen hallintaansa ja rauhoittivat peliä itselleen sopivaksi. Tuloksena 2 maalia ja ratkaisun makua ilmassa.

Period 3/3

Kolmanteen erään lähdettiin ristiriitaisissa merkeissä. CC oli tultava nyt todella kovaa päälle jos aikoivat vielä voittaa ja Sinapeille riitti rauhallinen varmistelu.

*** 4-2 by Jebsu(2+0)vanski(0+1)
Jebsu tällää varmasti kiekon maaliin erän puolivälin paikkeilla.

Ottelun lopputulos: 4-2

Ottelu tarjosi yleisölle erittäin tasokasta kiekkoa ja paljon hienoja tilanteita. Sinnappi koneen viimeisty oli kuitenkin tänään ja poikaa ja takuumiehenä hääri Hemuli(2+2). Ottelu ratkesi ensimmäisen erän 2 maaliin, jotka olivat tärkeitä sytyttäjiä sinapeille. CC ei oikeastaan päässyt peliin kunnolla mukaan ja joukkueen yhteistä säveltä ei löytynyt. Sinappikone osoitti jälleen olevan joukkue isolla J:llä. Sinappien alku kausi on startannut hienosti. Kysymysmerkiksi jää löytyykö heille pysäyttäjää?