peketsi 0+0

1. Erä

Hallinta 45% - 54%
Torjunnat 4 - 5

Tasainen erä, molemmilla oli pari hyvää maalipaikkaa, mutta Muzak Imperiumilta, ja Mensan Hai ja t0mmi eivät olleet terävimmillään maalin edessä. Puolustukset pitävät muutenkin pääasiassa varsin hyvin.

2. Erä
0 - 1 5:06 Muzak

Hallinta 44% - 55%
Torjunnat 5 - 4

Viimein ottelussa tapahtuu jotain merkittävää Muzakin laitettua limpun maalinedushässäkän jälkeen verkon perukoille. Paikkoja on erässä molemmin puolin, ja lukemat voisivat olla vaikka 4-4, jos puolustus olisi heikompaa, tai vastakohtaisesti hyökkääjät tehokkaampia. Tasaista vääntöä kaiken kaikkiaan, ja kolmanteen erään mennään jännistä tunnelmista.

3. Erä

Hallinta 43% - 56%
Torjunnat 2 - 1

Viimeisessä erässä ei maalipaikoilla mässäillä Imperiumin keskittyessä johdon pitämiseen. Mensalla ei tule missään vaiheessa momentumia päälle, eikä yhtään selkeää maalipaikkaakaan synny koko erässä. Olisiko Mensa Haita tarvinnut? Hän esitti kuitenkin ensimmäisessä erässä näyttäviä otteita, ja oli ottelun tekniikkakilpailun voittaja.

*** Nosferatu - piti yhdessä Wänämösen kanssa nollapelin, ja avasi ja rakensi peliä mallikkaasti.
** Muzak - tuhlasi paikkoja useammankin, mutta pelin voittomaalintekijälle tulee antaa arvostusta. Välillä hyvä ajatuksia hyökkäyspäässä.
* Samila - Mensan paras pelaaja. Rakensi peliä kohtuu hyvin, ja piti puolustuksessa Imperiumin hyökkääjät herran nuhteessa.
Tuomari: Juluma
Lisätty: 22.08.2008 10:44