ConservationConservation - Mensa Club FinlandMensa Club Finland 3-1

ConservationConservation

Mensa Club FinlandMensa Club Finland

Conservation - Mensa Club Finland 3-1 (0-0, 1-0, 2-1)

Conservation oli runkosarjan ensimmäisen kierroksen jälkeen niukasti putoamisviivan paremmalla puolella, siinä missä MCF majaili ihan mukavissa asetelmissa viidentenä. Joukkueiden aikaisempi kohtaaminen oli silti päättynyt Conservationin 4-0 voittoon, joten Cossujen olettaisi lähtevän otteluun hienoisena ennakkosuosikkina.

1. ERÄ:

Erä on tasaista vääntöä ja molempiin päihin syntyy muutamia 2vs1-hyökkäyksen poikasia, mutta ei mitään tuhannen taalan paikkoja, joten avauserä päättyy maalittomana.

*** PERIOD 1/3 OVER, score: consut 0 - 0 mensat
*** consut saves: 2, poss: 44%, points: none
*** mensat saves: 2, poss: 55%, points: none

2. ERÄ:

Toisessa erässä molempien joukkueiden peli aukenee (sekä hyvässä että huonossa mielessä) ja ottelusta tulee varsin vauhdikas. Conservation rupeaa dominoimaan kiekollista peliä, siinä missä MCF panostaa enemmän suoraviivaisiin hyökkäyksiin.

*** 0.12 1-0 by Vaic (1+0) Smyth. (0+1) Roger27 (0+2): Useista tekopaikoista huolimatta erän ainokaiseksi jää heti erän alkuminuuteilla syntynyt osuma, jossa Vaic siirtää siististi puolenvaihdon siniviivan ääreen Smythille, joka ylittää viivan ja tarjoilee oivallisesti kiertopassilla pelivälineen takaisin Vaicelle. Vaic etenee hieman ja iskee kiekon komeasti etuylänurkkaan.

*** PERIOD 2/3 OVER, score: consut 1 - 0 mensat
*** consut saves: 3, poss: 60%, points: Roger27: 0+1 Vaic: 1+0 Smyth.: 0+1
*** mensat saves: 5, poss: 39%, points: none

3. ERÄ:

*** 2.07 2-0 by Jakee (1+0) Smyth. (0+2): Smyth tarjoilee kulmasta tarkan keskityksen, Mensan puolustaja ei ennätä väliin ja Jakee iskee maalin edustalta kiekon verkkoon.

*** 2.45 2-1 by immOt (1+0) Hai (0+1) Samila (0+1): Hai karvaa kiekon Rogerilta ja heittää lättykiekon maalille, josta immOt sutii pelivälineen toisella yrittämällä pömpeliin.

*** 5.49 3-1 by Smyth. (1+2) Jakee (1+1) Roger27 (0+2): Viimeisellä minuutilla MCF rupeaa sulkemaan, mutta maalin tekee silti jälleen Conservation. Koko kolmannen erän yksin alimpana päivystänyt Kauna saa melkein katkaistua Cossujen vastahyökkäyksen, mutta Smyth. on taidokkaampi, nappaa kiekon näppärästi mukaansa ja viimeistelee läpiajosta ottelun niitin.

*** GAME OVER, score: consut 3 - 1 mensat
*** consut saves: 3, poss: 49%, points: Roger27: 0+2 Jakee: 1+1 Vaic: 1+0 Smyth.: 1+2
*** mensat saves: 6, poss: 50%, points: Samila: 0+1 Hai: 0+1 immOt: 1+0

*** Smyth.: Oivallisia ratkaisuja hyökkäyspäässä
** Samila: Perusvarmaa puolustamista
* Vaic: Hyvää puolustamista sekä komea avausmaali
Tuomari: Nosferatu
Lisätty: 22.08.2008 10:44