HC FantasiaHC Fantasia - Hockey SuomiHockey Suomi 5-7

1. erä

0:39
Hentui karkaa läpi–> laukoo–> HS:än hasek torjuu!

3:16
Kummi luistelee kiekon kanssa kohti maalia ja laukoo–> kiekko lipuu hiuksen hienosti ohi maalin.

4:02 0-1
Kummisetä passaa maalin eteen Alluelle ja Allue iskee numerot 0-1.

4:36 1-1
Tepsu kärkkyy–>pääsee läpi–>vetää ja maali! Passimiehenä toimi Gravemind

Fantasia: saves: 1 poss: 44%
HS: saves: 4 poss: 55%

Tasainen erä kaikin puolin. Lukuunottamatta muutamaa kummisedän maagista passia ja vetoa.

2.erä

0:45 1-2
Riquelme iskee upeasti p-pisteen kaarelta etukulmaan. Passit antoi Kummi ja Lupa.

1:24 1-3
Lupaschuk tekee maalin, riqun esityöstä.
<Rehti> Millane oli? en nähny.
<Laurih> munq
<Ele> hieno
<Tepsu> munq

3:00 1-4
Wipaa avaa mielettömän upeasti Lupalle, joka pääsee läpi ja ei erehdy! Lukemat 1-4:ään.

3:59 1-5
Lupa iskee tolppaan ja Allue jatkaa kiekon helposti verkon perukoille.

4:56 1-6
Lupa passaa maalille kohti maalin edessä olevaa rigua ja siellä soi! Hs johtaa 1-6

Fantasia: saves: 2 poss: 47%
HS: saves: 3 poss: 52%

Totaalista Hockey Suomen pyöritystä. 2.erässä vietiin Fantasian poikia kuin pässiä narussa. Kummisetä loisti jälleen upealla puolustus pelillään ja hienolla hyökkäyksen tukemisella.

3.erä

0:19 2-6
Blindi maalaa ja Tepsu passaa. Perus räkämaali, josta ei jää paljoa kerrottavaa jälkikasvulle.

1:13 3-6
Tepsu iskee maalin Blindin ja Hentuin esityöstä. Lahja one.

3:27 4-6
Tepsu tekee jälleen ja passailijoina toimii Blindi ja Norski.
Räkämaali–>HS:än maalivahdilla surkea päivä.

5:39 5-6
Maalivahdin pois otto tuottaa tulosta ja Tepsu iskee maalinedus sumpusta räkämaalin.

5:53 5-7
Lupa iskee kauniisti tyhjiin, Alluen ja kummin uskomattomasta esityöstä!

Fantasia: saves: 5 poss: 57%
HS: saves: 3 poss: 42%

Peli on päättynyt vaihderikkaiden tilanteiden jälkeen. HS korjaa satoaan kohti kultamitalia.. Viimeinen erä meni uusia kuvioita harjoitellessa ja vastustajan mielen parantamisessa. Kaiken kaikkiaan suvereenia peliä HS:ltä ja eritoten Kummisedältä.