Jupsa 0+1
Cly 3+1

fantasia - paanit

1.erä

0 - 1: Cly : peli ei ehdi vanheta kuin 27 sekunttia kun Cly riistää kiekon ja vetää etukulmasta sisään.

0 - 2: yllepa (Cly & Jupsa) damn, en nähnyt tilannetta.

Fantsut: saves: 3, poss 48%
paanit: saves: 3, poss 51%

Yhteenveto 1.erästä: Paanit lähti erään hyvällä sykkeellä ja saivatkin erän alkuun 2 maalia. Erä oli pienoista paanien hallintaa mutta Fantasia alkoi saamaan pelistä kiinni, mitä pidemmälle erää kuljettiin. Saapi nähdä mitä toinen erä tuo tullessaan.

2.erä

04:11 0 - 3: Cly (norther) Norther pistää nätin vetopassin maalinkulmalle josta Cly vetää sen kylmänviileästi sisään.

05:36 0 - 4:Cly (yllepa) Missasin kyseisen osuman.

Fantsut: saves 8 poss 47%
paanit: saves 4 poss 52%

Yhteenveto 2.erästä: Kuten odotinkin, Fantasia sai pelistä hyvin kiinni 1.erän puolivälissä ja lopussa joten toisen erän alku vietettiin paanien päädyssä. Alkuhuuman jälkeen peli tasoittui jälleen, ja Clyn maalin jälkeen kentän painopisteenä oli fantasian pääty. Tämäkin erä meni pienoiseksi paanien hallinnaksi. Paikkoja oli molemmilla joukkueilla runsaasti.

3.erä

04:47 Gravemind(module) module riistää ja gravemind nakkaa sisään.

05:53 Yllepa ( Cly) Sulander imee luistimen kautta puikoista.

(kerenny kattomaan noita tilastoja joten tälleen diplomaattisesti molemmille samat tilastot (Y))
fantsut: saves: 4 poss 50%
paanit: saves: 4 poss 50%

Yhteenveto 3.erästä: Erä meni tuollaisessa "hoidetaan tää nyt alta pois" pelailussa.