Kauniit ja Rohkeat - Roots 3-1 (0-1, 0-0, 3-0)

Lappis 0+1
Stomme 0+0
Gold 0+1
Xay 0+0

Myöhäislauantai-illan ottelussa kohtasivat kaksi putoamispeikon piinaavaa joukkuetta, joista KJR:llä oli lisäksi pakottava kiire kolmannen periodin dead linen puskiessa päälle. KJR oli vienyt joukkueiden ensimmäisen kohtaamisen 6-3, jonka perusteella Rootsin voisi asettaa ottelussa hienoiseksi altavastaajaksi. KJR:llä on paikalla ainoastaan 4 pelaajaa, joten kaikille kertyy ottelussa täydet minuutit, siinä missä Rootsilla on linjoilla 3 puolustajaa joista kukin luutii kaksi erää hyökkääjien saaden täydet minuutit.

1. ERÄ:

1.57 0-1 by Insomnium (1+0) Gold (0+1) Lappis (0+1): Ottelun yritteliäin hahmo Insomnium saa kiekon vihujen puolustuksen keskelle, harhauttaa pakin hieman sivuun seksikkäällä lanneliikkeellä ja iskee kiekon etukulmasta verkkoon.

3. ERÄ:

0.26 1-1 by Redner (1+0): Rootsin puolustajat töpeksivät puolustussiniviivalla kiekon haltuunotossa, Redner nappaa pelivälineen haltuunsa, ampaisee keskeltä läpi ja iskee kiekon etuylänurkkaan.

1.17 2-1 by Ian (1+0) Redner (1+1) Racex (0+1): Ottelun sankari tarjoilee laidasta tarkan keskityksen maalille ja Ian sohii kiekon verkkoon.

5.45 3-1 by Redner (2+1) Ian (1+1) Racex (0+2): Lappis kikkailee alimpana, Ian riistää kiekon ja Redner iskee onesta ottelun sinetin.

*** GAME OVER, score: Redner ja rumat 3 - 1 Roots
*** Redner ja rumat saves: 2, poss: 57%, points: Redner: 2+1 Racex: 0+2 Ian: 1+1
*** Roots saves: 2, poss: 42%, points: Insomnium: 1+0 Lappis: 0+1 Gold: 0+1

Ottelusta ei jäänyt paljoa lapsille kerrottavaa, vaan molempien joukkueiden otteista paistoi läpi väsähtänyt suorituskeskeisyys. Kolmannessa erässä Redner otti ohjat käsiinsä ja käänsi helpohkosti heikkotasoisen ottelun KJR:n eduksi.

*** Redner: Illan sankari.
** Stomme: Nohevaa toimintaa Rootsin puolustuksessa
* Joonan: Piti KJR:n puolustuksessa ryhtiä yllä heikkoina hetkinä
Tuomari: Nosferatu
Lisätty: 22.08.2008 10:44