Roots - Black Avengers 2-4 (2-2, 0-0, 0-2

EPO91 0+2
Hannus 2+0
keijo69 1+0
Ratazz 1+1

Otteluun lähdettäessä molemmat joukkueet olivat karsintaviivan alapuolella, joten pisteet olisivat kummalle tahansa tarpeen.
Varsinkin Rootsille, jolla oli vielä saumaa päästä play-off paikoille, kun taas Baven tilanne liigassa näytti lähes toivottamalta.

*** PERIOD 1/3 STARTING
2:24 Insomnium pääsee laukomaan viivan tuntumasta, mutta kiekko ei uppoa häkkiin.
2:50 0-1 by keijo69 (1+0) EPO91 (0+1) Pienen pyörityksen päätteeksi keijo69 nakkaa maskin takaa kiekon etukulmasta sisään.
3:19 0-2 by Hannus (1+0) Bave pyörittää jälleen ja tällä kertaa Hannus iskee kiekon verkon perukoille EPO91:n maskin avustuksella.
5:16 1-2 by Insomnium (1+0) Asentaja karvaa kiekon keskialueella ja pienen häslingin jälkeen Insomnium vetää keskeltä maalin.
5:56 2-2 by Insomnium (2+0) Erän loppusekunneilla Insomnium iskee toistamiseen maalin, mutta tätä allekirjoittanut ei ehtinyt näkemään.

*** PERIOD 1/3 OVER, score: Roots 2 - 2 Black Avengers
*** Roots saves: 1, poss: 51%, points: Insomnium: 2+0
*** Black Avengers saves: 2, poss: 48%, points: Hannus: 1+0 EPO91: 0+1 keijo69: 1+0

Erä oli alkua lukuunottamatta katsojaystävällistä peliä, eikä tässä vaiheessa pystynyt vielä sanomaan miten peli kääntyisi.
Bave hallitsi alkua, Roots loppua.

*** PERIOD 2/3 STARTING
0:11 EPO91 pääsee erän alussa laukomaan hyvän kudin hyvästä paikkasta, mutta tällä kertaa maalivahti selvittää tilanteen.
0:40 Rootsilla pieni pyöritys hyökkäyspäässä, mutta kukaan ei saa sullottua kiekkoa maaliin.
2:28 Stomme avaa Xayn ja Asentajan 2v1 tilanteeseen, mutta Xayn laukaus päätyy hieman ohi takanurkasta.
5:30 Bave pyörittää ja saa muutaman laukauksen aikaan, mutta yksikään ei uppoa.

Erän alussa Bave ei saanut peliään kunnolla käyntiin, mutta Roots ei saanut hyödynnettyä sitä.
Lopussa Bave sai vaarallisia paikkoja, mutta tällä kertaa niitä ei saatuu maaliin asti.

*** PERIOD 2/3 OVER, score: Roots 2 - 2 Black Avengers
*** Roots saves: 4, poss: 47%, points: none

Viimeiseen erään lähdettiin kutkuttavassa tasatilanteessa, eikä allekirjoittaneella ollut mitään hajua miten peli tulisi päättymään.

*** PERIOD 3/3 STARTING
0:55 Roots saa hyvän paikan maalin eteen, mutta tuloksetta.
1:05 Vastahyökkäyksestä Bave saa vetopaikan, mutta maalivahti on hyvin mukana tilanteessa
1:35 Roots sai aikaan hallintaa hyökkäyspäässä, mutta lukuisista laukauksista huolimatta kiekko pysähtelee maalivahdin syliin.
3:17 2-3 by Ratazz (1+0) EPO91 (0+2) Kiekko maalin eteen ja TÖÖÖT.
3:43 2-4 by Hannus (2+0) Ratazz (1+1) Ratazz tarjoilee Hannukselle läpärin, josta kiekko siirretään suoralla vedolla takakulmaan.

*** GAME OVER, score: Roots 2 - 4 Black Avengers
*** Roots saves: 2, poss: 39%, points: none
*** Black Avengers saves: 4, poss: 60%, points: Hannus: 2+0 EPO91: 0+2 keijo69: 1+0 Ratazz: 1+1

Peli oli tasaista ja olisi voinut päättyä toisinkin, mutta nämä olivat myös ihan oikeutetut lukemat.