IanGillan
Overdoz
Redner

Erä 1:

Joukkueet nousivat hyvin hyökkäyksiin, mutta kummaltakin puuttui vielä se viimeinen silaus pelistä: maali. Toiseen erään jatketaan 0-0 tilanteessa.

Erä 2:

01:11
*** 0-1 by Overdoz (1+0) Redner (0+1) IanGillan (0+1)
Kaunareilla on kiekko hyökkäysalueella, Redner pudottaa Overdozille kiekon viivaan, veto, mokke näyttää ensin torjuvan sen, mutta pomputtaakin sen ovelasti maaliin.

03:13
*** 1-1 by Grosek (1+0) Kirk (0+1)
Grosek nousee vahvasti, pakki ei saa kiekkoa pois, Grosekilla on jo ranteet jäykkänä ja kiekko löytää tiensä verkon perälle aivan maalivahdin nenän edestä - peli on tasoissa.

05:24
*** 2-1 by outopekka (1+0)
Outis tulee ja pistää verkot kireälle, veto oikeaan aikaan, kun pelaajamassa pyörii maalivahdin edessä.

05:30
*** 3-1 by aabr0 (1+0) templ4r (0+1)
Kiekko ei lähde templarilta niin millään, maalivahti tulee vastaan, mutta menettää kiekon ja aapeli sörkkii lopulta kiekon pussiin kuusi sekuntia edellisestä.

05:50
*** 3-2 by Overdoz (2+0) IanGillan (0+2)
Ian laittaa kulmasta passia maalille, jossa tOve venaileekin jo - ja tööööt!

Molemmilta löytyi paikkoja, mutta niukassa Saharan johdossa siirrytään viimeiseen erään.

Erä 3:

00:46
*** 3-3 Redner (1+1)
Kalavaliikkia maalilla, kiekkoa ei saada sörkittyä pois ja Redner tökkää tasoitusmaalin verkkoon.

03:37
*** 3-4 by Overdoz (3+0) Redner (1+2)
Kaunarihyökkäys, kiekko käy jo maalilla, Redner palauttaa sen alaspäin Overdozille, joka niittaa kypärätempun ja Ridgen orjat johtoon.

05:54
*** 4-4 by K.Carson (1+0) outopekka (1+1) Kirk (0+2)
Sahara pääsee pelaamaan 30 sekuntia viidellä kenttäpelaajalla, ja tulosta syntyy: kuusi sekuntia jäljellä ja Kid Carson nousee pistämään pelin tasoihin, huikeaa!

Tiukka ottelu, hieno taistelu molemmilta joukkueilta.

Tähdet:

*** Overdoz: Kaunarien pelastaja tässä pelissä, hyvä peli kaiken kaikkiaan.
** K.Carson: Hyvää puolustamista ja hieno nousu lopussa, jonka tuloksena tasoitusmaali.
* Redner: Hyvää työtä rakennellessa Kaunarien maaleja, vaikka itsekin olisi voinut tällätä pari pussia enemmän.
Tuomari: Hamrlik
Lisätty: 22.08.2008 10:44