Fanni 0+0
Grip 1+2
Gaattori 1+0
viileä 1+2

Auringon pikkuhiljaa laskiessa talven pimeimpinä aikoina alkaa kiekossa huippu kamppailu kiekon huipulta! Vastakkain tässä SHL:än runkosarjan ottelussa ovat liigan keskikastissa majaileva Europe ja jumbona asuva Tarttila Rangers.

Pelin alussa kitinää tuotti Tarttilan paidat, jotka olivat kuin HS:än 2. paidat ja se jos mikä ketuttaisi minuakin!

*** ROUND 1 ***

Aloitus kiekko putoaa jäähän ja peli alkaa Gaattorin lagilla :( Alku tunnustelevaa peliä eikä moket ole joutuneet venymään periaatteessa yhtään. 04:46 mennessä kummankin hyökkäykset tyrehtyneet molempien tiiviiseen puolustukseen. Katsomossa ei edes 10 persoonaa , ei taida Europelle paljoa lipputuloja kilistä? Erän lopussa Endurelle siunaantuu veto paikka pienestä kulmasta, mutta mokke hoitaa homman. 1. erä oli aika tunnusteleva ja tylsä, kummallakaan ei todellisia tekopaikkoja. Ehkä Europe hieman niskan päällä.

Saves: 2-1
Poss: 56-43
___________________________

*** ROUND 2 ***

2. erän alussa Gaattorilla hyvä vetopaikka, mutta mokke venyy parhaimpaansa.

01:13 0-1 viileä (Grip) Kesken Europe pyörityksen vastahyökkäys ja viileälle vapaa vetopaikka, josta hän ei erehdy

01:25 1-1 Smirre En nähnyt kunnolla, mutta Smirre näytti tyittävän kiekon kaarelta alanurkaan.

03:03 1-2 Grip (viileä) Grip nousee laidasta maalille ja mokke jättää etukulman auki!

03:18 1-3 Gaattori (viileä, Grip) Gaattori nousee p-pisteiden väliin ja vetää tarkasti

Molemmilla vetopaikkoja erän loppua kohden, mutta maalit jäävät tulematta! Aika tasainen erä, mutta Tarttila käytti tekopaikat.

Saves: 2-1
Poss: 56-43

*** ROUND 3 ***

00:14 Smirre ahdistelee mokkea SIKA!

Puolen minuutin kohdalla Gripillä vetopaikka, mutta mokke torjuu. Noin 1:30 pelattu ja Endure laittaa kiekkoa maalille, mutta sieltä ei ihan kukaan Europe pysty pikku mustaa maaliin pukkaamaan. Europe lisännyt löylyä selvästi. Gaattorilla paikka, mutta "hirveä" tykki ei puhu! Ja Grip vetää, mutta ei mokella vaikeuksia, nyt pitäisi jo Europen kirin alkaa.

05:01 Smirre saisi saada lähestymiskiellon mokkeen!

Europe painaa, mutta ei saa kavennusta aikaan.