03:58 4-4 WcDuck (Kuuo,Calja)

Saves: NEME 6, TSA 8
Poss: 60%-39%

Yhteenveto:
Ottelu alkoi tasaisissa merkeissä ja ensimmäisessä erässä läiskittiin maaleja tasaiseen tahtiin ja erätaolle päädyttiin tilanteessa 2-2. Toinen erä alkoi taas hieman tasaisissa merkeissä, mutta TSA repäisi kahden maalin kaulan ja piti kahden maalin johtoasemaa aivan erän viimeisille minuuteille asti kunnes Nemesis onnistui kavennuksessa ja Pude maalasi tilanteeksi 3-4. Toisen erän loppua hankaloitti hieman Gretskin jouduttua omin sanojensa mukaan sähkökatkon uhriksi ja näin lätkittiin pitkää kiekkoa lähes kaks minuuttia. Kolmas erä oli hieman Nemesiksen painostusta ja lopulta WcDuck onnistui tasoittamaan tilanteen 4-4 ja näin myös ottelu päättyi. Pisteet menivät näin jakoon kahdelle erittäin hyvälle joukkueelle.