Beauty
Liimis
Majion
Tsyplakov

Ennen ottelua: Erittäin mielenkiintoiset fiilikset tässä erittäin tärkeässä ottelussa molempien kannalta. Moni pakastin2 ja muut hänen kaltaisensa huipputähdet ovat tietysti tuominneet Nemesiksen huonoksi Duckin hyppäyksen jälkeen, koska kukaan muu ei tunnetusti osaa tehä. Toinen seikka johon kannattaa kiinnittää huomiota on Beautyn peli entistä seuraansa vastaan.

1.erä
04:41 1-0 Kuuo (Amado - Calja) Amado heittää kiekon maalille jos Kuuo lyö riparin sisään.

05:27 *** offside by |Team Ettan| Tähän mennessä Ettanin paras paikka.

Nemesis, Saves:4 Poss:45
Ettan, Saves:1 Poss:54

Erästä: Kahden erittäin tarkasti puolustavan jengin taistelussa ei juuri hienouksia ekassa erässä nähty. Kun erä on loppumaisillaan saa Nemesis vihdoin silpottua hienolla syöttökuviolla Ettaneitten puolustuksen solmuun ja Amado toimittaa kiekon maalille jossa haaskalla on Kuuo. Ettanien laukaukset tulivat aina viimmeiseen hyökkäykseen asti pienestä kulmasta tai sitten sinisen tuntumasta. Järisyttävän paitsion jälkeen Nemesiksen pakka sekoaa viimmeisiksi 30 sekunniksi ja Beauty tarjoilee ensiksi Majionille paikan jonka Hasek koppaa ja heti perään Beauty tykittää tolppaan.

2.erä
01:35 2-0 bot (Amado - Calja) botin huikea ruoska sivaltaa amadon fantastisesta passista yläkulmaa

02:44 2-1 Beauty (Liimis - Majion) Kuinkas ollakkaan. Valtteri Tenkanen teki sen Lauantaina ja Beauty tänään. Omat koirat purevat. Beauty saa Liimiksen riparin haltuunsa ja sivaltaa tyhjiin

03:49 2-2 Tsyplakov (Majion - Beauty) Hieno maski jonka takaa tsyplakov rusikoi laatan sisään.

Nemesis, Saves:3 Poss: 44
Ettan, Saves:3 Poss:55

Erästä: Nemesis saa unelma-alun ja bot sivaltaa violetit johtoon reilun minuutin pelin kohdalla. Tästä kumminkin yllättäen sekos Nemesiksen puolustus ja Ettan pääsi rankaisemaan riparista (metu piä oma mies) ja toisessa maalissa kukaan ei siivonnut maskia. Tämän jälkeen taas osat vaihtuvat ja Nemet lyö lunta tupaan ja jäitä porstuaaseen, mutta ettaneitten hasek nollaa bottia.

3.erä
maaliton

Nemesis, Saves:2 Poss:56
Ettan, Saves:3 Poss:43

Erästä: Erä alkaa jällein botin ruoskalla, mutta taas mokke hoppaa, kuten kenguru.. Heti laukauksen jälkeen näkee erän hengen. Nemesis haluaa ottaa ainaski sen yhen pisteen ja lyö keskialuueen ihan tukkoon ja Ettanin hyökkääjät katoavat sinne. Ainoat vastahyökkäykset tulivat metun "elämänsä nousujen" aikana jolloin hänen passit menivät vastustajille. Liimis saa vielä lopussa paikan, mutta Caljan blokki pelastaa Nempuille pisteen.

Illan Leijona: Amado
Illan Lammas: Metropoli
Tuomari: super-boris
Lisätty: 22.08.2008 10:44