Calja
Kuuo
Metropoli

1.erä
03:35 1-0 Bidner (Ele) hieno passi Eleltä laidassa josta Bidner karkaa Caljan pihdeistä ja lyö kiekon sisään.

05:09 2-0 Kummisetä (Ele - Bidner) Kummisetä yrittää syöttää mokelle, mutta moG nuq

05:39 2-1 bot (Kuuo - Calja) ja toisessa pässä sama homma.

Nemesis, Saves:6 Poss:39
Hockey Suomi, Saves:2 Poss:60

Erästä: Erä oli Hockey Suomen kiekollista hallintaa, mutta mitenkään rumputulta he eivät kumminkaan lyöneet. Ensimmäinen kunnon maalipaikka siunaantui Kummisedälle joka ei onnistunut jatkamaan hienoa syöttökuviota sisään. Sen jälkeen HS rupee ottamaan enemmän otetta ja Nemesis ei päässy edes hyökkäämään kunnolla. HS:n kaksi maalia näytti yleisöön ratkaisevan pelin, mutta botin lahjamaalilla Nemesis pääsi mukaan

2.erä
maaliton

Nemesis, Saves:3 Poss:53
Hockey Suomi, Saves:0 Poss:46

Erästä: Erässä oli 3 vetoa joista 2 tuli ekalla minuutilla. Nemesiksen hyökkäyksessä ei ole päätä eikä häntää, joten taisi Duckin lähtö sittenkin vaikuttaa radikaalisesti violettien peliin? HS pääsi heti erän alussa kunnon mylly-paikalle ja Ele tarjoili kahdesti Bidnerille, ilman tulosta. Loppu erä menikin puolustajien hallinnassa, kun vuoro tahtiin vetoja blokki kummisetä ja metu.

3.erä
04:59 3-1 Bidner (Ele) Ele jatkaa hienoja tarjoiluja ja Bidnerin ruoska sivaltaa ratkaisun.

Nemesis, Saves:1 Poss:46
Hockey Suomi, Saves:6 Poss:53

Erästä: HS oli alusta asti yllättäen ihan pihalla ja kaameita harhasyöttöjä, mutta Nemesiksen hyökkäykset olivat todella vaisuja, kunnes bot taisi löytää ensimmäisen kerran maalin ajassa 04.00. Se jälkeen Nemesis teki mitä yks joukkue vaan pystyy tekemään, mutta HS:n puolustus ja maalivahti pitivät pintansa ja Bidnerin 3-1maali oli ratkaiseva.