05:39 2-5 Hentui (immOt)

Saves: NEME 2, HCF 9
Poss: 54%-45%

Yhteenveto:

Ottelu alkoi Fantasian salama maalilla jonka Got iski Nemesiksen verkkoon vasta 9 sekunnin pelin jälkeen. Nemen peli hieman meni sekaisin Fantasian shokki alusta ja erässä ei hirveänä nähtykkään maalipaikkoja Fantasian kenttäpäädyssä. Erätauolle mentiin tilanteessa 1-2 Caljan tuodessa joukkueensa maalin päähän. Toinen erä oli Fantasian pyöritystä mutta Nemen hasekki poimi viimeisenä kiekot. Erän ainoa maali syntyi immOt:n lavasta joka meni suuren maskin takaa sisään. Kolmannessa erässä luisteli uutta potkua saanut Nemesis ja vain puolentoista minuutin pelin jälkeen Kuuo kavensi tilanteen 2-3. Tässä vaiheessa näytti jo että Neme sykkii tasoihin mutta Fantasian hyökkääjät iskivät vielä 2 maalia ja peli oli selvä kuin vesi!