05:29 0-6 LihavaJ (Naturen,pullukka)

Saves: PTS 4, FCK 4
Poss: 50%-49%

Yhteenveto:

Ottelu alkoi tasaisissa merkeissä ja kummallakin joukkueella oli tilanteita kohtuullisen verran. Paitsiolle sattui ensimmäisen erän viimeisellä minuutilla synkkä hetki, jolloin Kilpurit käytti tilanteen hyväksi ja iski kaksi maalia ennen erätauolle menoa. Toinen erä alkoi Paitsion yrittäessä saada maalihanojaan auki, mutta 2 minuutin pelin jälkeen pullukka kaatoi Paitsion poikien niskaan kylmää vettä ja siirsi joukkueensa 0-3 johtoasemaan. Erän lopulla LihavaJ vielä maalasi kerran ja tilanteesta 0-4 siirryttiin erätauolle. Kolmanteen erään luisteli selvästi hiekkainen Paitsio joka halusi maaleja mitään muuta asiaa enemmän. Siinä Paitsion pojat eivät onnistuneet, vaan LihavaJ hiekoitti Paitsion poikien taivalta vielä lisää maalamalla kaksi maalia ja näin varmistaen Kilpureille voiton 0-6.