Timi
pullukka

Eiliseltä jäänyt matsi pelataan sitten nytten. Kilpurit ajaa kovaa vaihtia kärkeä kiinni. COH on myös hyvin mukana tasaisessa kärkitaistossa vaikka muutaman pisteen onkin jo jäänyt.

*** Erä 1 ***

01.14 0-1 LihavaJ (Timi-Hamrlik) - Muutaman passin jälkeen lihavaj suojaa kiekkoa hienosti ja pistää kiekon etukulmasta sisään.

03.10 1-1 Cypress (Capello) - Sokee ja hiljane katsomo

Saves: COH 4 - 7 FCK
Poss: COH 51-48 FCK

Aika sekanen erä. FCK:n puolustus oli välillä aika hakoteilla ja coh sai niistä välillä pahan näköisiä tilanteitakin tehtyä. Vastapainoksi tuli nitä hienoja hyökkäys kuvioita pariin otteeseen 3:lta hyökkääjältlä

*** Erä 2 ***

10.16 2-1 Cypress (Capello) - vittu mikä veto sinise jälkeen laidasta suoraa ylämummoon.

Saves: COH 3 - 3 FCK
Poss: COH 43-56 FCK

Erä oli hienokseltaan COH:in hallintaa vaikka kilpurit loivat erän parhaan paikan mutta novista pistettiin tolppaan. COH iski sitten vaarattomn näköisestä tilanteesta unelmalaukauksen ja näni johtavat ottelua

*** Erä 3 ***

13.34 2-2 Timi (pullukka-LihavaJ) - Heppoisen näköinen veto keskeltä on sen verran korkea että veska päättää jättää sen leijumaan maaliin.

Saves: COH 2 - 2 FCK
Poss: COH 40-59 FCK

Tasainen ottelu kaikkiaan joka ei hienouksia tarjonnut.