1-0 Ayumi (sälä,claudio) maskin takaa etukulmaan.

Saves
Kjr 2 - 4 Europe
Poss
Kjr 57 - 42 Europe

Erä Kaunareiden painostusta, vähät Europen vedot jäivät kiinni hyvin pelanneeseen KjR-puolustukseen.
KjRllä paremmalla onnella maali tai kaksi enemmän, mm. Claudio ampui tolppaan.

***2. erä

1-1 Endure (Dominov,goalkeeper) helpohko veto etukulmasta sisään, veska piikkii.

Saves
Kjr 1 - 5 Europe
Poss
Kjr 56 - 43 Europe

Peli edelleen KjRn hallussa, mutta tässä erässä iski vain Endure. KjRllä pari makeaa ylivoimahyökkäystä,
joista ei kuitenkaan saatu maalia. Jännä vika erä tulossa vaik.

***3. erä

2-1 Ayumi (claudio,sälä) Claudio nousee laidasta ja antaa syötön vapaaseen vetopaikkaan Ayumille, joka rankoo tolpan kautta.
3-1 Ayumi (ovedoz, goalkeeper) missasin, ko tuli nii nopeeta perään.
4-1 Ayumi Suoraan aloituksesta nousee maalille, yks Europe-pelaaja näytti hieman idlaavan
5-1 Claudio (Ayumi,Overdoz) Heti perää, liia vikkelää.

Saves
Kjr 4 - 5 Europe
Poss
Kjr 63 - 36 Europe

Kaks erää Europe roikku viel mukana hyvällä joukkuepuolustuksella, mutta kolmannessa repes. KjR naatiskelki murskavoiton, mahdollisuuksia suurempaankin voittoon oli.
Pari turhautumis violentia KjRn hyökkääjilta, ko aina ei uponnut.

*** Ayumi - 4+1, ratkaisi pelin maaleillaan, ei muuten kovinkaan näkyvässä roolissa.
** Overdoz - Puolusti varmasti, oli vetojen tiellä ja kruunasi ottelun parilla syöttöpisteellä
* Claudio - toimi KjRn pelinrakentajana ja antoi useita hyviä maalintekopaikkoja hyökkääjille.
Tuomari: InFlames
Lisätty: 22.08.2008 10:44