Ele (0+1)

SHL kauden avausottelu. Tunnelma on huikea ja katsojia on melkein 10!!!!!!!!!!!!

*** Erä 1 ****

00.34 0-1 Hollow (Liskis-Ele) - Kauden eka maali on vanhanaikainen!

01.37 1-1 Hamrlik (Timi-pullukka) - 3v1 hyökkäys josta timi pistää poikki kentän passin hamille, kiekko takanurkkaan.

Saves: FCK 3 - 1 HS
Poss: FCK 51-48 HS

Alussa Hs painoi hyvin painetta kilpuri päätyyn mutta erän edetessä peli tasaantui huomattavasti ja kilpurit rupesit saamaan kiinni pelistä. HS:llä on ehkä ollut vaarallisemmat paikat lisämaaleihin. Katsojiakin rupaa olemaan jo kohtalaisesti.

*** 2 ***

Saves: FCK 2 - 1 HS
Poss: FCK 53-46 HS

HS oli pari hyvää paikaka siirtyä johton mutta muuten peli oli kyllä kilpurien hallinnassa. Hallinnasta huolimatta kilpureilla oli vain yksi hyvä paikka jonka veska kuitenki selvitti hienolla torjunnallaan. Kauden ekat kb tuli jaettua!

*** Erä 3 ***

Saves: FCK 2 - 4 HS
Poss: FCK 65-34

Viimeinen erä mentiinkin yleiesti kilpuri väreissä. HS:llä oli aivan upea paikka mennä johtoon mutta jostain Joonan vielä onnistui katkaisemaan vedon. Puolustajat pelasit hyvän pelin, muilta voi odottaa vielä enemmän jatkossa.