05:32 5-6 Balboa

Saves: HCR 1 - 5 TSA
Poss: 50% - 49%

Yhteenveto:

Kokonaisuudeessaan tasainen ottelu, joskin kummallakin joukkueelle oli yksi synkkä erä. Ensimmäinen erä mentiin Saharan painostaessa hitusen, mutta maalinteossa onnistui Revot. Ensimmäiselle erätauolle mentiin Michaelsin kahden ja Lindströmin yhden tekemien maalien turvin 3-1 tilanteessa. Toinen erä oli sitten erittäin synkkä Revoille. Saharan hyökkäyspään peli alkoi toimimaan ja juju pääsi iskemään 4 maalia. Kolmas erä oli tasaisin ja vääntöä oli kummankin puolin! Erän alkuun Revot kavensi tilanteeksi 4-5 Michaelsin osuessa tolppien väliin, mutta timbeman kuittasi tuon ja siirsi Saharat puoli minuuttia edellisestä taas kahden maalin karkumatkalle. Vielä viimeisellä minuutilla Balboa toi Revot maalin päähän muttei se riittänyt ja näin Sahara yhden maalin erolla otti pisteet itselleen.