Erä 1

Ei maaleja

Saves: 1-4
Poss: 59-40

Ensimmäinen erä oli melko rikkonainen eikä paikkoja oikeastaan syntynyt puolin eikä toisin. Puolustavaa peliä molemmilta joukkueilta.

Erä 2

04:24 1-0 Ulja (Kallio, D-light) Röyhkeä nousu laidasta ja kiekko reppuun

Saves: 6-1
Poss: 61-38

Toinen erä oli jo selvästi hyökkäävämpää peliä molemmin puolin, molemmat joukkueet saivat maalipaikkansa mutta tällä kertaa vain Nemesis onnistui.

Erä 3

00:49 2-0 Calja (Kallio, Ulja) Muutaman syötön jälkeen Caljalle avautuu paikka laukoa ja hän siirtää kiekon varmasti etukulmasta sisään.

04:12 3-0 Calja (Ulja, Kallio) Jälleen röyhkeä nousu Uljalta joka siirtää kiekon Caljalle paikkaan josta ei erehdytä.

Saves: 7-1
Poss: 54-45

Toisen erän aikana peli avautui ja molemmille joukkueille aukesi paikkoja iskeä kiekko reppuun, mutta tällä kertaa Hockey Suomen viimeistely ontui ja Nemesis rankaisi paikoistaan armotta. Peli olisi voinut päättyä ihan molemmin päin.