Unerwa (0+0)
Dominov (1+0)
Endure (0+1)

*** ROUND 1 ***

TeAm SaHaRa pyöritteli kiekkoa Europen päätyssä ilman kovinkaan vaarallisia tilanteita, lähinnä epätoivoisia kaukolaukauksia. Europe pääsi muutamaan otteeseen vastahyökkäykseen, mutta hyökkäykset pysähtyivät yleensä TeAm SaHaRan puolustukseen heti siniviivan jälkeen.

TeAm SaHaRa saves: 1, poss: 52%
Europe saves:3, poss 47%

*** ROUND 2 ***

1-0 by timbeman (1+0) Grosek (0+1) K.Carson (0+1)

<Struggle> hirv munq

Erän puolessa välissä Europella vaarallisia hyökkäyksiä, mutta maalivahti tälläkin kertaaparempi.

1-1 Dominov (1+0) Endure (0+1) mihku (0+1) Enduren ja mihkun esityöstä Dominov iskee suoraan syötöstä aivan yläkulmaan b-pisteiden välistä.

Toinen erä jo Europen hallintaa. TeAm SaHaRa ei kovinkaan vaarallisia tilanteita saanut Europen päätyyn. Ansaittu maali Europelle.

TeAm SaHaRa saves: 5, poss: 52%
Europe saves: 1, poss 48%

*** ROUND 3 ***

0.30 Grosek lag = kick timbemanin pienen kannustuksen jälkeen.

1.00 Unerwa avopaikasta ohi, yli ja huti!

2-1 juju (1+0) juju katkaisee avauksen ja pääsee läpäriin = ei erehdy!

3-1 juju (2+0) jäägeri (0+1) jäägeri avaa jujun läpäriin ja ei taaskaan erehdy!

4-1 juju (3+0) Taisi olla suoraan aloituksesta muaaaaaali!

TeAm SaHaRa saves: 4, poss: 48%
Europe saves: 3, poss: 51%

Kohtuullisen tasainen peli, mutta viimeisellä minuutilla REPSahti. Europellakin oli mahdollisuutensa maaleihin, mutta ei se aina mene. Paskaa tuuria? Ehkäpä… SiLtI AnSaItUt pIsTeEt SaHaRaLle.

*** juju (pirteänä koko pelin, läpäreistä ei erehdy!)
** Dominov (Europen puolustuksen avain oli lähes koko pelin, myös Europen ainokaisen teki)