Chermie (4+0)
Got (1+0)
Reuben (0+2)

1.erä

1:48 0-1 Chermie (Reuben) - Reuben taistelee kulmassa ja syöttää b-pisteen tuntumaan Chermielle, joka tällää sielunsa kyllyydestä kiekon verkon perukoille.

3:09 0-2 Chermie - Kiekko kimpoaa Chermielle maalin eteen, josta Chermie latoo kiekon jo toistamiseen maaliin.

5:12 0-3 Chermie - Nas heittää jalkakynän omassa päädyssä ja Chermie saa riistettyä kiekon ja laukoo vastuttomasti takakulmaan ja HC Fantasia siirtyy jo 3-0 johtoon.

Torjunnat: 5-4
Hallinta: 48% - 51%

2.erä

0:23 1-3 Singha (Laitu , Nas) - Nas avaa Laidun ja Singhan 2v1-hyökkäykseen, josta Singha pääsee tälläämään etukulmasta kavennuksen.

1:50 1-4 Got (Reuben) - Got siirtää Fantasian jo ratkaisevalta tuntuvaan 4-1 -johtoon.

2:42 2-4 Singha (Fasu , Nas) - Fasu syöttää Singhalle, joka laukoo kiekon varmasti maaliin ja antaa vielä toivoa noususta.

3:32 3-4 Laitu (Nas , Fasu) - Vain 50 sekuntia myöhemmin Laitu kaventaa pelin jo 3-4:ään Nasin ja Fasun esityöstä.

5:10 3-5 Chermie - HC Fantasian pelaaja laukoo kiekon tolppaan ja Chermie käy nakkaamassa kimmonneen kiekon sisään.

5:20 4-5 Laitu (Singha) - Heti seuraavasta hyökkäyksesta Laitu laukoo b-pisteeltä kiekon takakulmaan.

Torjunnat: 1-5
Hallinta: 58% - 41%

3.erä

0:46 5-5 pitsu (jonttu) - Jonttu pyöräyttää ympäri ja syöttää pitsulle, joka tällää etukulmasta sisään ja tasoittaa pelin.

Torjunnat: 2-52
Hallinta: 54% - 45%

Ottelusta: Ottelu oli hyvin maalirikas ja varmasti katsojaystävällinen, mutta ei tuomarin mieleen. Ensimmäinen erä oli selvästi HC Fantasian heiniä eikä Emerica saanut oikein mitään aikaiseksi. Toiseen erään Emerica sai paremman vaihteen päälle ja kavesin heti erän alkuun. Erän päättyessä taululla oli lukemat 4-5 ja HC Fantasia oli menettänyt kolmen maalin johtoasemansa. Pitsu asteli kentälle viimeiseen erään ja tasoittikin pelin heti erän alussa. Loppu erän aikana molemmilla oli oivia paikkoja ratkaista ottelu edukseen, mutta tällä kertaa kävi näin. Näin ollen molemmille yksi piste ja taistelu playoff-paikoista kiristyy.

joukkueet tulos tuomari aika
Team EmericaTeam Emerica vs. HC FantasiaHC Fantasia 5 - 5 Kolossi 22.08.2008 10:44