maaliton

Hallinta: 44% - 56%
Torjunnat: 2 - 5

2.erä

4:53 0-1 Hönä (J.Liskis , Tonzales) - Sinappikone pelaa muutamalla syötöllä Nemesis puolustuksen kebab kioskille ja Hönä pääsee tälläämään kiekon ihan maalivahdin nenän edestä verkkoon.

Hallinta: 49% - 50%
Torjunnat: 5 - 1

3.erä

1:07 0-2 cobbapop (Tonzales) - cobbapop laukoo maalia kohti ja kiekko osuu Hönän mailaan ja kimpoaa siitä maaliin.

2:57 0-3 Hönä (cobbapop) - cobbapop laukoo laidan kautta kiekon Hönälle, joka pääseen laukomaan ranteella kiekon takanurkkaan.

4:07 1-3 Calja (Ulja , Kallio) - Uljan veto osuu b-pisteeltä tolppaan ja Calja käy nakuttamassa riparin sisään.

4:59 2-3 Calja (Ulja , Kallio) - Kallio pelaa keskeen Uljalle, joka levittää toiselle puolelle nouseelle Caljalle, joka sivaltaa etukulmasta kavennuksen.

Hallinta: 57% - 42%
Torjunnat: 2-2

Ottelusta: Ensimmäinen erä oli molemmilta joukkueilta hieman uninen, eikä peliä saatu kunnolla käytiin kuin vasta erän loppupuolella. Molemmilla oli pari hyvää vetopaikkaa, mutta vedot joko menivät ohi tai päättyivät maalivahdin suojuksiin. Parissa tilanteessa olisi voinut vielä malttaa ja tarjota kaverille. Erätauolla joukkueet olivat selvästi pitäneet palaverin ja peli näytti heti paremmalta. Kun toista erää oli pelattu vajaat 60 sekuntia Caljalle avautuu loisto paikka viedä Nemesis johtoon, mutta Uljan autopass päättääkin syöttää Sinappikoneen 3 vs. 1 hyökkäykseen. Gringo kuitenkin kesti ja takaiskuilta vältyttiin. Erän keskivaihe oli pomputtelua Nemesis yritti avata peliä, mutta avaukset eivät osuneet sinne päinkään. Sinappikone sai paikkoja, mutta maaleja ei saatu aikaan kunnes pelikello näyttäessä 10:53 Hönälle pelattiin paikka, josta syntyi erän ainoa maali. Kolmannen erän Sinappikone aloitti vahvasti tekemällä maalin, kun erää oli pelattu reilun minuutin verran. Schaibakone jatkaa samaa tahtia ja iskee vajaat kaksi minuuttia myöhemmin kolmannen maalin. Nemesis ei tästä lannistunut vaan kavensi vajaat kaksi minuuttia ennen ottelun loppua. Nemesis sai armottoman draivin päälle kavennusmaalista ja iskee hetkeä myöhemmin joukkueensa jo maalin päähän. Reilut kymmenen sekuntia ennen erän loppua Nemesis ottaa maalivahdin pois ja koettaa kavennusta. Grinko täräyttää vielä tolppaan, mutta sitä lähemmäs Nemesis kolmatta maalia ei pääse ja Sinappikone selviää tukalasta lopusta ja lähtee kotimatkalle 2 pisteen kera.