juju (1+1)
Tippa (1+2)
kasap (1+0)

1.erä

4:19 1-0 Tonzales (J.Liskis , Juluma) - Liskis jättää siniviivalle Tonzalesille kiekon, joka ottaa pari askelta ja luistelee b-pisteen tuntumaan ja tällää etukulmasta kiekon verkon perukoille.

4:59 2-0 Juluma (Tonzales) - Juluma saa kiekon ihan tyhjän maalin eteen, josta hän kokeneena kehäkettuna nakkaa kiekon sisään.

5:34 2-1 kasap (Tippa , K.Carson) - kasap laukoo tarkasti b-pisteeltä kiekon takakulmaan.

Hallinta: 54% - 45%
Torjunnat: 4 - 4

2.erä

0:22 3-1 J.Liskis (Tonzales) - Tonzales syöttää J.Liskisille takatolpalle, ja Liskis saa tuikata kiekon vapaasti tyhjään maaliin.

3:44 3-2 juju (Tippa) - Tippa syöttää maalin takaa jujulle maalin eteen, jonne hänet on unohdettu täysin.

3:59 4-2 Tonzales (Juluma)- Heti seuraavasta hyökkäykset Sinappikone iskee: Tonzales tällää mokkea päin ja käy nakkaamassa riparin sisään.

4:13 5-2 Auria (J.Liskis , Tonzales)

Hallinta: 61% - 38%
Torjunnat: 3 - 7

3.erä

2:01 6-2 Tonzales (Auria) - Auria avaa Tonzalesin, joka kärkyy keskialueella, läpiajoon. Tarkka sijoitus takakulmaan.

4:17 7-2 Tonzales (J.Liskis) - Tonzales jallaa pakin kahveelle ja laukoo kiekon takakulmaan.

5:36 7-3 Tippa (juju , K.Carson) - Sinappikone innostuu hyökkimään ja syntyy 2vs0 hyökkäys.

Hallinta: 59% - 40%
Torjunnat: 2 - 8

Ottelusta: Ensimmäisen erän alkuun Team SaHaRa sai pari loisto paikkaa, mutta kiekon ei saatu maaliin asti. Sinappikoneella oli vaikeuksia saada ensimmäistä syöttöä omille ja parikin kertaa Sahara sai riistettyä kiekon, mutta taaskin viimeistely ontui. Erän loppupuolella Sinappikone sai koneen käyntiin ja tulosta alkoi tulla ja alle minuutissa mentiin jo kahden maalin johtoon. Kasap pääsi kuitenkin kaventamaan pelin 26 sekuntia ennen erän loppua. Sinappikone aloitti toisen erän väkevästi iskemällä heti erän alkuun, kun J.Liskis tälläsi Sinappikoneen 3-1-johtoon. Team Sahara sai kavennusmaalin aikaan erän puolivälissä ja peli alkoi näyttää paremmalta, mutta Sinappikone vastasi tähän nopealla kahdella maalilla. Enempää maaleja ei toisessa erässä nähty, joten tauolle mentiin 5-2 lukemissa. Erä oli selvää Sinappikoneen hallintaa. Kolmannen erän Sinappikone aloitti erittäin väkevästi kiekkon pyöri Saharan alueella kuin punakone konsanaan, mutta maalia ei saatu aikaan kovastakaan yrityksestä huolimatta. Toisella minuutilla Tonzales kävi niittaamassa jo Sinappikoneen kuudennen maalin ja viimeistään nyt Saharan pelaajien selkärangasta kuului "nax". Hetkeä myöhemmin lisää tulitusta samalta mieheltä ja tilanne jo 7-2. Hetken myöhemmin Sahara iskee vielä tilanteeksi 7-3. Summeri soi ja ottelu päättyy murskalukemiin. Sinappikone oli pelottavan vahva, eikä SaHaRan puolustus pystynyt pitäämään Kiekkoliigassakin pelannutta Tonzalesia aisoissa. Sinappikoneelle ehdottomasti ansaittu voitto.

joukkueet tulos tuomari aika
SinappikoneSinappikone vs. Team SaHaRaTeam SaHaRa 7 - 3 Kolossi 22.08.2008 10:44
Team SaHaRaTeam SaHaRa vs. SinappikoneSinappikone 3 - 4 Lupaschuk 22.08.2008 10:44