Hollow (2+0)
Lupaschuk (0+1)
tebu (0+0)
Wipa (0+0)

Deadline- päivän ensimmäinen ottelu käydään liigaa johtavan Hockey Suomen ja kahdeksantena majailevan Team Emerican välillä.
Hockey Suomella liigan pelätyin pakkipari, tebu-Wipa. Maaleja ei paljoa nähdä Hockey Suomen päätyyn.

1.Erä

2.23: 0-1 by Hollow (Lupaschuk). KaljaLupa karvaa kiekon maalintakaa ja syöttää maalinedessä lymyävälle Holskille. Hollow täräyttää takakulmaan molarin ollessa voimaton.

5.10: UPEA KATKOyritys tebulta, mutta hän painelee kiekosta ohi. Tästä kehkeytyi hyvä paikka Emericalle, ilman maalia jäätiin tässäkin hyökkäyksessä.

Eräarvio: Molemmat joukkueet pääsivät maalintekopaikoille varsin mukavasti. Emerican pojat saivat hyviä tekopaikooja tebun sähellyksistä (mm. miehen pitäminen maalin edustalla unohtui - monesti).
Hockey Suomen hyökkääjät sensijaan saivat luotua hienojakin hyökkäyskuvioita.

2. Erä

Eazyn netin kanssa ilmeni ongelmia erätauolla. Joka tapauksessa, toinen erä saadaan kuin saadaankin käyntiin lukuisten minuuttien odottelun jälkeen, kun Singha astuu kehiin korvaamaan Eazya.

11.04: 1-1 by Singha (pitsu - Kolossi). Singha tasoittaa lukemat 1-1. Kysellessäni tebulta, että minkä takia maali tuli, niin vastaus oli selvä: "Pelaan todellas p*skasti. Wipa on kuningas tällä hetkellä. Pakko parantaa otteita, muuten häviämme."

Eräarvio: Erässä nähtiin kaikkea; Hyviä- ja huonoja hyökkäyksia, kiekonriistoja jne. Tasaista on, kutkuttava tilanne kolmanteen erään lähdettäessä.

3. Erä

13.57: 1-2 by Hollow. Hollowilla kiekko kulmauksessa, josta nousee vähän maaliakohti ja täräyttää limpun takakulmaan! Maalin syötöt olisivat kuuluneet Lupaschukille ja tebulle.

16.06: 2-2 by pitsu. Tebulta katkoyritys epäonnistuu - jälleen. Pitsu kiittää ja tykittää tasoituksen etukulmasta.

OTTELU OHI!

Eräarvio: Varsin samanlaista peliä kaikki 3 erää. Molemmilla joukkueilla paikkoja. Ansaittu tasapeli.

*** Wipa - Teki kaikkensa, mutta pakkiparin törttöilyt olivat hänellekin liikaa.
** pitsu - Emerican pelin moottori. Pyöritti hyvin ja kruunasi ottelun tekemällä tasoitusmaalin.
* Hollow - Hockey Suomen hyökkääjä iski vastustajien verkkoon 2 maalia, joka oikeuttaa yhteen tähteen.
Tuomari: Darp
Lisätty: 22.08.2008 10:44
Viimeisimmät kohtaamiset
joukkueet tulos tuomari aika
Team EmericaTeam Emerica vs. Hockey SuomiHockey Suomi 2 - 2 Darp 22.08.2008 10:44