Lupaschuk (1+3)
Wipa (0+0)
Eric (2+2)
Hollow (1+2)

Viimeinen pelipäivä. Hockey Suomen viimeinen ottelu, kun taas Ettaneilla yksi tämän jälkeen vielä. Hockey Suomi lähtee otteluun kolmella hyökkääjällä, joten Hollow toiminee ylempänä puolustajana. Voitolla HS siirtyy yksinäiseen liigajohtoon. Ettan taas nousisi pari-kolme sijaa.
Nyt kun kaljaluvat on myönnetty, niin ottelun ensimmäiseen erään!

1. Erä

0.52: Hollowin hyvä avaus Lupalle, joka pääsee b-pisteeltä yrittämään ratkaisua. Yritykseksi se jääkin..

3.35: 1-0 by Liimis. Keskialuuen aloituksesta kiekon saa Liimis, joka jalkakynää läpäl ja täräyttää kaukaa moken kainalosta kiekon sisään!

4.01: 2-0 by Liimis (Daka). KAKS NOLLA JOHTOON! LIIMIS TULESSA! (En nähnyt :()

4.59: 2-1 by Lupasucks (Eric). Eric passaa ja Lupa pääsee pelaajien välistä maalintekosektorille, josta tällä kertaa saa kuin saakin kiekon takakulmaan.

Eräarvio: Ottelun ensimmäisellä minuutilla parhaan paikan loi Ettanit. Mahdollisuus oli siirtää joukkue 1-0 johtoon etukulmasta, mutta ampuivat kiekon maalivahdin ja tolpan välistä ohi. Erän puolessa välissä Liimis tekee - ehkä hieman onnellakin - kaukovedolla maalin. Erän loppuun Hockey Suomen kavennusmaali tietää jännittävää toista erää.

2. Erä

6.49: 3-1 by Robin (Liimis - Rinku). Robin odottaa takatolpalla. Liimis näkee tämän, ja namuttelee loistavan passin.

n.3.30: Yleisö alkaa peeloilemaan ja salasana vuotaa jostain. Mamba peeloilee ja huutaa sen ja sitte mää laitoin lockin ja sitte potkin pari pelaajaa. Sitte laitoin kans mutespecin.

xx.xx: 4-1 by Liimis (Robin - Daka). E nähny ^^.
10.41: 4-2 by Eric (Hollow - Lupaschuk). E nähny^^.

Eräarvio: Tuomari sekos peeloilujen takia. Kait Ettanit hallitsi ku 2 maalia iski.

3. Erä

13.16: 4-3 by Eric (Lupasucks - Hollow). Lupa kesottaa ja Eric tekee munkilla tolppaa runkaten. Ottelu menee jännäks!

14.38: Lupaschuk läpi, koittaa rannetta, mutta EVO. Lupasucks.

15.10: 4-4 by Hollow (Eric - Lupa). Eric avaa, Hollow vaikesta paikasta huolimatta saa kiekon takakulmaan molarin rällän kautta! Hockey Suomi on noussut!

10 SEKUNTIA JÄLJELLÄ, HS:LLÄ ONE, MUTTA LUPASUCKS KUSEE SEN!

Eräarvio: Ettanit tuhlailu tajuttomasti paikkoja Hockey Suomen hyökätessä kolmella! Kuitenkin riski kannatti. Tasapeli, pisteet jaetaan.

HUOM! Hockey Suomi pelasi koko ensimmäisen jakson vierasjoukkueena, joten ensi kierroksella nähdään, miten Hockey Suomi pärjää kotiluolassaan!

Ottelun lammas: Lupasucks - Lupa tuhlaili lukuisia paikkoja..
Ottelun leijona: Liimis - Hienoja maaleja (kai). Ottelun paras pistemies.

Tähtiä ei nyt tule, sillä oli nii tasane ottelu!