Anaheim Mighty DucksAnaheim Mighty Ducks - Charlestown ChiefsCharlestown Chiefs 1-2

0-1 Jebsu (Lehtis)

Ensimmäinen erä oli CC pienoista hallintaa.Aloituksesta suoraan nappisyötön antanu Lehtis ajassa 4.21 laittoi Jebsulle niin namupaikan ettei sen tason maalitekijä siitä jäätyisi,ja siellä helähti 0-1.Muutama jäähykin nähtiin.

2.Erä

0-2 Sirhölmö (Jebsu)

Toinen erä oli jo tasaisempaa ja yksi maalikin nähtiin kun SirHölmö pääsee laittamaan maalinedustalta komeasti kiekon reppuun.
Tässäkin erässa muutama jäähy tuli.

3.Erä

1-2 Diablos (Toinen)

Kolmannessa erässä CC puolusti loistavasti ja piti ankkoi maalintekopaikat vähäisinä,mutta yksi lipsahdus tuli ja Diablos pääsi yksinläpiajoon ja jän ei jäädy vaan tuikkaa lukemiksi 1-2.

*** Jebsu (Loistava peli tältä hyökkääjältä loi paikkoja ja heilutti verkoakin kertaalleen.)
**Vanski (loistava peli kokonaisuudessaan yhtä lipsahdusta lukuunottamatta)
*SirHölmö(loistavasti puolusti vanskin kanssa koko pelin ajan.)
Tuomari: (ei tiedossa)
Lisätty: 22.08.2008 10:44