00.04 1-0 kasap (Morgan) … :D COH:n koko porukka nukkuu ja alotuksesta one.
04.35 Kasap kieputtelee ja on tehdä nätin maalin mutta eih..
04.58 1-1 Cypress (repe) Cypressin tuttuun tyyliin tarkka b-pisteveto.

Saves: sahara 1, coh 3
Poss: 52%-47%

Erästä: Tasainen erä .. Tosin saharat saivat jatkuvasti ylivoimahyökkäyksiä(pääosin 2vs1) mutta eivät kyenneet hyödyntämään niitä.

*** ROUND 2 ***

00.29 1-2 eggis. Joku saharan peluri smirklaa omassa päädyssä kiekon ohi, eggis kiittää, ottaa kiekon ja pistää kiken reppuun.
02.05 Guerin tarjoaa kasapille namupaikan, kasap vetää tolppaan eikä saa jatkotilanteestakaan kiekkoa reppuun.
02.25 kasapilla taas hyvä paikka, mutta haske poimii jälleen
02.50 COH:lla hyvä 2vs1 hyökkäys mutta saharan puolustaja hoitaa tilanteen hyvin.
03.16 2-2 jäägeri (Guerin) kaukoveto, mikä yllättää hasekin.
04.40 kasapilta nätti zippi Guerinille.. mutta haske on lyömätön jälleen

Saves: sahara 1 , coh 8
Poss: 55%-44%

Erästä: Tämä erä meni hieman Saharalle päin(katso savesit). He saivat jatkuvasti vaarallisia tilanteita luotua, mutta eivätpä ne uponneet. Saa nähdä heräileekö COH 3:ssa erässä.

*** ROUND 3 ***

00.22 3-2 aat5i (Morgan) Morgan veivailee ja harhauttaa pari jannua, siirtää kiekon vierellä olevalle aat5ille ja hän kuljettaa kiekon maaliin
00.53 4-2 aat5i (jäägeri & Guerin) meni huti
01.08 Cypress tarjoilee eggikselle hyvin paikan mutta eggis ei saa iskettyä maalia.
03.28 5-2 Guerin (aat5i) aat5i tarjoaa Guerinille maalin edustalla paikan ja Guerin ei erehdy.
04.56 Cypressillä hyvä paikka maalin edessä muttei saa survottua kiekkoa sisään

Saves: sahara 4 , coh 4

aatei 2+1 guerin 1+2 jäägeri 1+1 morgan 0+2
repe 0+1 eggis 1+0 cypress 1+0

Yhteenveto: Tasaista peliä ekassa erässä mutta se tietty särmyys COH:n pelistä puuttui. Saharat sen sijaan olivat huikeassa vireessä ja näyttivätkin sen 2:ssa ja 3:ssa erässä. Ansaittu voitto saharalle.