Reijo (0+1)
Skill (1+0)
Hollow (0+1)
Riquelme (1+1)

Hyvää lauantai-iltaa! SHL:n runkosarjan ottelu on alkamaisillaan. Vastakkain kaksi liigan konkarijoukkuetta: Club of Härmä ottaa kotikentällänsä vastaan Hockey Suomesta. Sarjataulukkoa jos katsoo, niin COH on pienessä etulyöntiasemassa. Kolme ottelua ja neljä pistettä. Hockey Suomen vastaava tilasto on 4 peliä ja 3 pistettä. Myös ranking -pisteet ovat COHin eduksi.

Hockey Suomen harkkapelin loppumista odotellaan.. Cypress ilmoittaa olevansa p**ka ja sellasta, jonka takia hän siirtyy practiceen.

Ottelun kommentaattoriksi värvättiin Ratiganien 2.diva -nousun takana ollut mies, Ratigan.

Ratigan: Toivon HS:sää, mutta veikkaan että COH hoitaa homman tiukkojen vaiheiden jälkeen 3-1.

Kello näyttää 19.19! LAUANTAIN KIEKKOSPEKTAAKKELI ON VALMIS ALKAMAAN! OTTELUUN ->

1. Erä

2.03: 1-0 by Cypress (bot - Sence). Cypressi laukoo lirun, molari pudottaa riparin -> cype pääsee kiekkoon ja tuikkaa pakin läpi tajuttoman tuurimaalin.

2.29: 1-1 by Skill (Riquelme). OEE! Todella nätti kuvio,

2:39: 2-1 by bot (Cypress). Jälleen one

3.08: 3-1 by bot (Cypress). Reijo menettää kiekon maalintakana Cypelle. Cype maalineteen -> one ja sillee.

4.45: 4-1 by Cypress (Epical). Normi veto..

5.26: 5-1 by bot (Cypress). Vaihteeksi cype karvaa ja passaa botille maalineteen, josta helbbo..

SAVES: 7 - 4
POSS: 53 - 47

Erästä Ratiganin silmin: Tasanen erä, joka kääntyi HS:n puolustuksen unisien virheiden takia COHille.

2. Erä

SAVES: en muistanu kattoo
POSS: en muistanu kattoo

Maaliton. Tuomarin oli keskityttävä siivoamaan katsomoa, mutta Ratigan kertoo erästä tarkemmin: Melkosta puolustuspuuroo.. Eipä ollu sellasta sosiaalikiekkoo ku eka erä.

3. Erä

13.58: 6-1 by Mayhem (bot - Cypress). Bot heittää laidasta hienon passin suoraan lapaan Mayhemille, joka kuljettaa kiekon maaliin.

15.07: 6-2 by Riquelme (Hollow - Reijo). Aivan upea avaus Reijolta, joka antaa 2v1 hyökkäyksen Hockey Suomelle. Hollow näkee pienen raon josta saa syötettyä Riquelmelle, joka tällää p-pisteen kohdalta lukemat 6-2:een!

17.43: 7-2 by bot (Cypress). Ja one… Cype kääntöpassaa maalinedestalla seisovalle botille joka hunthunt.

SAVES: 5 - 7
POSS: 52 - 47

Erästä Rati_ganin silmin: Tasanen viimenen erä.

Loppuyhteenveto Ratigan silmin: Jos Hockey Suomi olisi pelannut samalla tasolla kuin toisen ja kolmannen erän, niin olisi ottelu voinut olla jännempi. Käytännössä peli ratkesi ensimmäiseen erään.

*** Cypress - Jakeli oneja botille ja teki itekki tsägällä maalin tai kaks.