Majion (0+0)
Toble (0+1)
Zerek (0+1)

1. erä
Ottelu alkaa tasaisen sekavasti ja kumpikaan ei saa kontrolloitua hyökkäystä aikaan. Sitten unqaa heittää lagit päälle lukee mainoksia laidoista. Hetken kuluttua tilanne normalisoituu ja molemmilla on taas neljä miestä kentällä. Ettani saa heti hyvän paikan kun siinä yritetään toblea hakea maalin kulmalta, mutta ei aivan osu lapaan kun pakki on välissä. Seuraavassa hetkessä mennään jo toiseen päätyyn, mutta tällä kertaa ettanin pakki ohjaa vedon sivuun. Benille tarjoutuu kaksi aivan tuhannen taalan paikkaa, kun ensin pääsee tykittämään suoraan syötöstä, mutta lussu kuti päin pelaajia ja seuraavaksi mies on yksin läpi ja onneton veto jälleen kilpistyy maalivahtiin. Tätä kirjoittaessa lähtee sitten huikea avaus Benin lavasta ja siellä on unohtunut nyt femma ja darko yksin läpi ja siitähän on helppo iskeä ottelun avaus maali. Peli jatkuu tasaisena kunnes Darko ujuttaa Femman lähestulkoon läpiajoon, mutta juuri kun siinä pakit on saamassa koukkua kainaloon niin femma tulittaa kaukaa ohi haparoivan hasken ja peli on 2-0. Ettan tulee hyökkäykseen kun majion pyörittää tilannetta ja sieltä saadaan leivottua hyvä paikka, mutta heikko kuti päin maalivahtia. Seuraava hyökkäys mummoilta ja darko tykittelee tolppaan. Loppu väännetään tasaisesti.

1-0 Femma (Darko - Beni)
2-0 Femma (Darko)

*** YM saves 3, poss 53%
*** TE saves 8, poss 46%

2. erä
Nyt olisi vihdoin ettanin herättä taistelemaan ja luotua paikkoja paremmalla syöttöpelillä. Saa nähdä mitä tapahtuu. Mummot aloittaa vahvasti myös toisen erän ja nostaa välittömästi painetta ettanin päätyyn. Siinä saa jo ap unqaa myös pari vetopaikkaa, mutta epäonneksi siellä on ettanin mies aina vedon tiellä. Sitten ollaan jo mummojen puolustuspäässä kun zerek pelaa mainiosti liimikselle paikan jolta lähteekin terävä veto, mutta kilpistyy jälleen puolustajaan. Ilmeisen tukevaa poikaa liikenteessä kun kudit osuu suoraan pelaajiin. Ettaneilla on nyt hyvä syke päällä ja paikkoja tulee huomattavasti paremmin kuin ekassa erässä. Liimis pääsee tykittämään b pisteeltä, mutta jälleen on jonkun pelaajan maila välissä, seuraava paikka tulee kun zerek veivaa kiekon tolppaan, KLOP. Jälleen tulee ettan hyökkäys Liimikseltä Zerekille joka kiepauttaa ohi unqaasta ja oivaltavalla passilla suoraan toblen lapaan, joka ampuu tarkasti aivan vasempaan maalin laitaan mutta haske poimii, oikea gamesaver. Aivan toisen erän lopussa ettaneilta jälleen nätisti rakennettu paikka, jonka päättää liimiksen huikea pommi ja peli on kavennettu 2-1, joten viimeisessä erässä saadaan huikea vääntö voitosta.

2-1 Liimis (Toble - Zerek)

*** YM saves 4, poss 61%
*** TE saves 3, poss 38%

3. erä
Ylämummo hallitsi selvästi ensimmäistä erää, kun taas toinen erä mentiin hienoisesti ettanin tahtiin. Viimeiseen erään lähdetään tasaisesta tilanteesta 2-1. Kuka ottaa ratkaisijan roolin? Mummot koittaa ainakin aloitta tiukemmalla puolustuksella ja nyt vain yksi mies on kärkkymässä keskialueella. Ettan nostaa hyökkäystä liimiksen kautta, mutta kiekko onnistutaan tuhrimaan keskialueelle. Seuraavassa hetkessä liimis toble 2vs1 hyökkäykseen ja toble passaa liimiksen lapaan joka paukuttaa suoraan tolppaan. Mummot nostaa omaa hyökkäystään ja sitten jokin epämääräinen hässäkkä siellä ettanin maalin edessä, josta femma onnistuu survomaan kiekon häkkiin. Heti lisää kylmää vettä ettanin poikien niskaan kun blilba napauttaa 2vs1 hyökkäyksen päätteeksi kiekon femman lapaan, joka viimeistelee illan neljännen osumansa. Tässä alkaa pikkuhiljaa olemaan jo ratkaisun makua, vaikka vielä on reilut kaksi minuuttia peliaikaa jäljellä. Ettani kuitenkin pyrkii painamaan vahvasti loppuun saakka ja rakentelee paikkoja, mutta kiekko vain tuntuu pomppivan nyt selvästi mummoille. Jälleen mummojen hyökkäyspäässä mennään ja blilba namuttelee suorastaan femmalle joka pääsee helposti siirtämään kiekon tyhjään maaliin. Peli on ratkennu ja loppua kohti mennään vähän löysällä pelailulla ja paikkojahan näyttää aukeavan, kun vuorossa Blilba, joka paukuttaa lähietäisyydeltä kiekon ylämummoon. Siitä maalista jopa beni sai hieman kohennusta pistetililleen. Hieno ottelu, joka hiukan repesi tässä viimeisessä erässä, kun mummojen tuttu munkki astui kuviin :)