Nopeaa syöttely peliä b-pisteiden välissä, josta Ari lopulta niittaa lätyn alakulmaan.

2-0 Winnik(Wilperi,Ari)
Minuutti ehti kulua edellisestä ja tälle kertää Winnik:in viimeistely tehoaa.

5:12
2-1 pökäle(Analyysi)
pökäle pommittaa tuttuun tyyliinsä tarkasti, kovaa ja kaukaa roots lauman tasoituksen 2-1.

5:25
3-1 Wilperi
Ja vain reilu kymmenen sekunttia edellisestä ja revot rankaisevat heti maalinjälkeisessä vaihdossa.

Saves: Revot: 2, Roots: 4
Poss: Revot: 51% ja Roots: 48%

Hyvin tasainen erä alkua lukuun ottammatta, joka oli lievää revojen hallintaa.

Erä 2.

03:08
4-1 Ari(Wilperi, Winnik)
Wilperi blokkaa pulustajan poies tieltä ja Ari pääsee vapaasti maalivahtia vastaan. Liuku+ranne=maali.

04:45
5-1 juz(Michaels, Mäiske)
Jälleen yksin piästiin maalivahtia vastaa, ja juz viimeistelee liukuen ja rannarilla.

Saves: Revot: 2 Roots: 5
Poss: Revot: 40% ja Roots: 59%

Erä oli koko lailla Revojen hallintaa, Roots kyllä piti kiekkoa, mutta mielikuvitusta ei löytynyt. Taisi napsahtaa selkäranka lopullisesti, mutta kuka tietää..

Erä 3.

01:39
6-1 Michaels(juz,Mäiske)

02:54
6-2 Marvins(Analyysi, pökäle)
Marvins:in maali taitaa tulla liian myöhään Rootsin kirin kannalta..

5:28
Marvins koitti hakea vielä ottelun loppuun kunnon myllyä runttaamaalla maalivahtia, mutta tällä kertaa ei sen suurempaa spektaakkelia kuitenkaan syntynyt. EDGET kuitenkin komeasti Roots:ille 0-1.

Saves: Revot: 1, Roots: 5
Poss: Revot: 47% ja Roots: 52%

Revoille kääntyi tämäkin erä tilanteiden suhteen, mutta tuloksellisesti tasaisin erä ottelussa.

Yhteenveto:
Vauhdikasta kiekkoa alusta asti ja päästä päähänkin mentiin välillä kovaa. Hyvinkin yleisö ystävällistä kiekkoa, mutta tällä kertaa lehteireillä ei ollut valitettavasti kuin 5-6 silmäparia katselemassa tätä huimaa kiekko viihdettä. Pelistä vielä; Revojen hallintaa oikeastaan alusta loppuun saakka jos pelinrakentelua ja torjuntoja katsotaan. Roots oli myös paikoitellen erittäin hyvin mukana ja loi omat paikkansa, mutta rootsiin hyvyys jäi tänään kuitenkin kiekon pitämiseen. Maalipaikat siis Revoille selvästi ja näin ollen heille ansaittu voitto.

Tähdet:
***Mäiske
Piti hyvin Rootsin hyökkäykset kurissa ja oli osaltaan vaikuttamassa rootsin maalipaikkojen vähyyteen. Hieno peli.