Samoth (0+0)
Marvins (0+0)
Gringo (0+0)
Ulja (0+0)

Huikea ottelu alkamassa | Team Ettanin | ja Nemesiksen välillä ja verta, hikeä ja kyyneliä on aivan varmasti luvassa. Veikkaan, että puolustukset (sumput) ovat suuressa roolissa ja tasaisen ottelun tulos tulee olemaan semmonen 2-1/2?

LET'S GET READY TO RUMBLEEEEEEEEEEE!

*** ERÄ 1/3 ***

00:52 - Marvinsilla hyvä paikka, mutta Ettaneiden pakki on sen verran iholla, että laukaus jää heppoiseksi.

01:16 - Ulja vaihtopenkiltä kentälle, koska Marvinsilla lagas.

02:57 - Ettanilla hyvä paikka, mutta haske torjuu.

03:38 - Metropoli kynää pitkän.

04:14 - Liimis koittaa vanhanaikasella, ei maalia.

04:23 1-0 Toble (Tolu-J) - Toblelta kauhea tykki vasempaan takakulmaan.

Saves: 2-1
Poss: 61% - 38%

*** ERÄ 2/3 ***

03:40 - Mylly Ettaneiden maalilla.

04:03 - Irtokiekko Ettaneiden maalin lähellä, mutta irtokiekkoon ei Nemesiksen hyökkääjät pääse.

04:58 - Samothilla paikka aivan maalivahdin edestä, mutta laukaus jää heppoiseksi.

05:39 2-0 Liimis (Toble) - En nähnyt, varmaa oli hieno tai sit ei ollu.

Saves: 2-2
Poss: 53% - 46%

*** ERÄ 3/3 ***

01:28 - Liimiksellä melko hyvä paikka, mutta Nemesiksen maalivahti koppaa kiekon helposti.

03:14 3-0 Tolu-J (Toble) - Toble syöttää keskelle b-pisteiden väliin Tolu-J:lle, joka saa rauhassa tehdä ratkaisevalta tuntuvan maalin helpon näköisesti.

05:52 - Liimikselle huikea syöttö maalin eteen, mutta kiekko lentää lavan yli.

Saves: 3-3
Poss: 54% - 45%

Otteluanalyysi:

Ensimmäisessä erässä Ettanit pyörittelivät Nemesiksen päädyssä luoden muutaman paikan, mutta ne kiekot, mitkä maalia päin lähtevät pysähtyvät Nemesiksen armottomaan sumppuun (hyvään joukkuepuolustukseen). Nemellä myös pari paikkaa, mutta ei saanut hirveästi organisoituja hyökkäyksiä aikaan Ettaneiden alueelle.

Toinen erässä oli aika paljon päästä päähän-menoa. Molemmilla oli paikkoja, mutta puolustus on ollut isossa roolissa molemmilla joukkueilla ja maalivahdit ovatkin kahdessa erässä torjuneet yhteensä vain 7 kertaa!

Kolmas erä alkoi Nemesiksen pyörityksellä ja joukkue saikin luotua muutamia paikkoja. Erän puolessä välissä kuitenkin Tolu-J tekee Nemesiksen kannalta masentavan 3-0-maalin ja tämän jälkeen Nemesiksen into väheni ja loput pelistä olikin pelkkää pelailua. Kaiken kaikkiaan peli oli todella vaisu Nemesikseltä (erityisesti hyökkäyspelaaminen), eivätkä Ettanit joutuneet pisteiden eteen esittämään mitään ihmeellisiä otteita.