Paris Saint-GermainParis Saint-Germain 2 1 0
hallinta 1. erä 2. erä 3. erä
Elmira JackalsElmira Jackals 56% 56% 57%
Paris Saint-GermainParis Saint-Germain 43% 43% 42%

Edellinen matsi PSG:lle selvin numeroin 5-1, toiseen otteluun lähdetään pienten kokoonpanosekoilujen jälkeen.

1. erä

1-0 by Scroll (1+0) Peyja (0+1) Scroll pääsee varkain vapaaksi suosikkipaikkaansa keskelle, komea veto etukulmaan.

Tärkeä maali Elmiralle ottelun alkuun, PSG:llä ei paraatipaikkoja, Miiku pääsi pari kertaa vähän kauempaa kokeilemaan tuloksetta.

2. erä

Erän alkuun PSG:n molemmille hyökkääjille paikat mieheen, Stamkos ensin beeltä ja timi keskustasta, tolppa kolisee.

1-1 by timi (1+0) Stamkos (0+1) Maali roikkui jo hetken ilmassa, Stamkos saa vapautettua timin keskustaan ja veto takakulmaan. <Stamkos> juhlii

1-2 by timi (2+0) Stamkos (0+2) Miiku (0+1) Aivan loppuhetkillä kaukaa veto Stamkosilta maalia kohti, mokelta pomppu sopivasti timille, joka saa hyvin kiekon siirrettyä maaliin. <timi> jose mourinho liuku

Elmira ei päässyt tekopaikoille, erä suvereenisti PSG:n.

3. erä

2-2 by joq (1+0) murra (0+1) Peyja (0+2) murralta maskiin veto, pomppaa sopivasti joq:lle joka siirtää kiekon rysään.

Elmiran maltillinen kiekonsiirtely tuotti tulosta hieman onnekkaastikin, jokseenkin vastaava pomppu maalin eteen kuin PSG:n edellinen maali.

Minuutti ennen loppua Miikulle pisteelle vetopaikka, mokke nappaa. Kiekko pyöri lopussa vielä Elmiran alueella, mutta jatkoajalle mennään.