Tilastot

YlämummoYlämummo - Kölner HaieKölner Haie 3-2

Tehopisteet

YlämummoYlämummo
eqe 0+2=2 +1
fuu 1+1=2 +1
Jape 1+0=1 +1
Mestari 1+1=2 +1

Kölner HaieKölner Haie
dicksteal 0+1=1 -1
kopu 2+0=2 -1
Rst 0+2=2 -1
Sloggi 0+0=0 -1

Torjunnat ja hallinta
torjunnat 1. erä 2. erä 3. erä
YlämummoYlämummo 4 4 5
Kölner HaieKölner Haie 1 6 2
hallinta 1. erä 2. erä 3. erä
YlämummoYlämummo 45% 55% 51%
Kölner HaieKölner Haie 54% 44% 48%
Raportti

Ja oikein MAITTAVAA uudenvuoden alkua hyvät herrat. Tänään allekirjoittaneen tuomaroitavana on oikea klassikko; Ylämummo kohtaa kotimökissään viime kaudella 2 divarissa mainetta ja tuhoa tehneen Kölner Haien. Ylämummo on aloittanut kaudean nihkeästi, kun 10 pelatun ottelun jälkeen on vain kasassa kolme varsinaisen peliajan voittoa. Kölner puolestaan on aloittanut pirteästi ja myös 2 divarissa pistepörssissä kovaa jälkeä tehnyt RST on otettu alkukauden jälkeen myös remmiin mukaan ja bhg on laitettu toistaiseksi poppariosastolle.

 

OTTELUN KYSYMYS: Kumpi on valmiimpana 2021 ensimmäiseen liigaotteluun joulupyhien jälkeen?

Tuomarin näkemys: Ylämummo on itselle hieman tuntemattomampi joukkue, mutta osan pelaajista tiedän hyvin ja tiedän millaisia pelureita kentällä on. Darko pitkän uran HC Tyrmäyksessä tehneenä ja trek tulee aivan varmasti kantamaan ison vastuun maalinteosta tänään, kyse on vain kuinka pieni joulun pelaamattomuus näkyy. Unit taas lähtee tuttuun tapaan harjoituspelejä alla pelanneena (huom. 2 nickkailu) ja varmasti tatsia on jos ei nähdä mitään ensimmäisen erän pahoja nukahduksia. Veikkaan runsasmaalista peliä ja maaleja tässä tullaan näkemään. 

 

Veikkaukseni: 6-4 Ylämummolle.

 

 

*** 1. erä

 

01:10 Varovaista peliä suuntaan ja toiseen, Unit pitää kuitenkin kiekkoa ja yrittää etsiä syöttöpaikkoja.

 

02:00 RST kikkailee laidassa ja saa pienestä kulmasta maalille cursedille mutta maalivahti ottaa kopin.

 

02:40 Ylämummo painostaa ja trek pistää oman toimistonsa maalintaakse mutta ei löydä joukkuekavereita.

 

03:10 Ylämummo pääsee puolittaiseen 2v1, mutta Sloggi lukee tilanteen esimerkillisesti ja katkoo hyökkäyksen.

 

04:10 Kölner pitää kiekkoa omalla aluellaan mutta ei pääse mummon keskialueen puolustuksesta oikein mihinkään ja peli tyssää

 

05:10 PAIKKA! trek ampuu -b:ltä hienon laukauksen mutta haie maalivahti Techerbauerg ottaa hienon kopin

 

05:40 PAIKKA! cursed ampuu vuorostaan -bltä ja vähintäänkin yhtä hieno koppi nähdään sieltä

 

 

1. erä yhteenveto

 

Paikkoja molemmilla -b:ltä tehdä maali mutta sen suurempia maalipaikkoja ei tämä erä meille suonut. Maalivahdeilta hienot kopit ja pelillisesti molemmat on varovaisia ja kyttäävät syöttöpaikkoja. Ensimmäinen maali tahdittaa tämän loppuottelun säestöt, mutta kuka on itse kapelimestari?

 

 

*** 2. erä

 

 

00:35 Kölner aloittaa hyökkäyksen ja pääsee lähelle maalivahtia mutta veto torjutaan ja RST käy vielä mailalla kopauttamassa maalivahtia. 

 

01:11 PAIKKA! Ylämummo pääsee 2v1 tilanteeseen dickstealin ollessa alin mies mutta trek päättää ampua ja menee kohti Techerbaurgia päin.

 

01:25 MAALI! trek viime tilanteesta suuttuneena päättää tilanteen maaliin hienolla laukauksella ja siirtää mummon 1-0 johtoon!

 

02:05 MAALI! 2v1 kölnerille ja RST ahneena maalintekijänä päättää syöttää cursedille joka pääsee nokikkain maalivahdin kanssa ja siirtää kiekon vuorenvarmasti alakulmaan ja tasoittaa pelin 1-1!

 

 

03:00 Darko kikkailee ja pääsee yli siniviivan ja yrittää pistää vapaana olleelle Darkolle mutta Sloggi lukee tämänkin tilanteen erinomaisesti ja katkaisee hyökkäyksen.

 

03:21 Nyt vuorostaan trek käy kokeilemassa saksalaiskassarin hermoja ja jonkunlaista huutelua kaikuu myös selostuskoppiin maalivahdin ja trekin välillä. Mitähän tuolla jutellaan? Psyykkausta?

 

04:00 MAALI! cursed siirtää Kölnerin johtoon 1-2 RST avustamana. Olipa hieno hyökkäys!

 

05:04 Mummo painostaa ja syötöt osuvat kohdilleen mutta vedot menevät päin mäntyä, aistittavissa ehkä hieman epätoivoisia kokeiluja?

 

05:40 PAIKKA! dicksteal avaa hienon avauksen 2v1 tilanteeseen Kölnerille ja RST syöttää cursedille tyhjään rysään mutta toistaiseksi kiekko lentää päätypleksiin

 

05:58 Eke käy kokeilemassa jälleen Techerbauerin hermoja ja luistimilla kolaa jäät silmille joista syntyy käsirysy ja Sloggi poliisina ajaa eken kohti jäänpintaan.

 

 

2. erä yhteenveto. 

 

Tilanteita molemminpuolin ja 1. erän kyttäily oli pelkkä kaukainen muisto. Aavistuksen verran tilanne kallistunut enemmän Kölnerille mutta erittäin tiukkaa peliä. cursediltä vahva erä ja onnistumisten myötä on vienyt suojattinsa johtoasemaan. Ylämummolta tarvisi enemmän vetoja ja tarkkuutta niin aivan varmasti löytää kiekko pikku pömpeliin. 

 

00:00 Heti erän alussa vihainen kotijoukkueen fani on poistettava välittömästi hallilta epäasiallisten huutelujen vuoksi. Pieni viivästys 3. erän alkuun.

 

01:10 PAIKKA! trek ja Darko jälleen 2v1 tilanteessa dickstealin ollessa alin pelaaja mutta teckerbauer hoitaa tilanteen koppaamalla räpylällään.

 

01:40 Jape ampuu laidasta maaliapäin ja maalivahti sylkee maalin eteen mutta yksikään mummon pelaaja ei kerkeä tuohon kiekkoon.

 

02:01 cursed haluaa selkeästi hattunsa täyteen ja ampuu hanakasti kohti maalia mutta maalivahti torjuu tämän.

 

03:31 PAIKKA! RST nousee laidalta ja ampuu tarkan vedon -b pisteen juurilta tolppaan!

 

04:21 Trek ja Darko jälleen 2v1 tilanteessa mutta dicksteal lukee tämän ja katkoo tilanteen.

 

04:49 MAALI! Eke laittaa laidasta keskityksen ja Jape ottaa haltuun ja kuljettaa maaliin! Peli on tasan 2-2!

 

05:09 MAALI! Darko iskee kiekon pömpeliin loistavan hyökkäyksen jälkeen ja näin lyhyessä ajassa Haie on ajettu johtoasemasta tappioasemaan 3-2!

 

3. erä yhteenveto.

 

Peli jatkui Kölner komennolla lähes puoleenväliin kunnes Japen tasoitusmaalilla koko Haien porukka shookerantui ja Mummo laittoi löylyä lisään koneeseen ja laittoi kanveesiin koko porukan iskemällä 3-2 voitto-osuman 20 sekunnin sisällä tasoituksesta. Pelillisesti hyvää peliä mutta maalipaikat osui enemmän Kölnerille. Ansaittu voitto ja ensimmäisestä ottelusta lähtee 3 pistettä Mummojen matkaan.

 

Tuomarin 3 tähteä

 

*** Trek

** Jape

* cursed

Tietoja
Tuomari: sby
Lisätty: 06.01.2021 20:50

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.