Norton. 0+0=0
Tenn 0+0=0

Raportti
Marmots - KoHu
Wahl ottelu, jossa kohtaavat Marmots ja kohu on juuri alkamassa. Ottelu ei ole vain joukkueiden välinen, vaan edustaa myös molempien konferenssejen kunniaa.

Tenn

Pelin alku viivästyy hieman lällyrin buuttia odotellessa.

1. erä Saves: 2-1 Poss: 52-47

2:15 lällyrillä veto paikka, mutta laukaus kilpistyy maalivahtiin.

3:20 Kohu maalin edustalla meininkiä, mutta Kaka ehti maalivahdin alueelle.

5:52 Rasmuksella tyhjä maali edessä, ja ratkaisu kohti maalivahtia!

Mitäänsanomaton erä. Katkojen täyttämä, mutta kohulta pari vaarallista ajoa maalinedustalle.

2. erä Saves: 4-4 Poss: 50-49 1-0 (1-0)

1:28 kiekko pomppaa kulmasta J.Kakan lapaan maalinedustalle ja yläkulma heiluu! 1-0 J.Kaka (1+0) rasmus (0+1)

4:40 Rasmus kohupelaajien keskeltä maalinedustalta. Laukaus maalivahdille.

Peli aukesi tähän erään. Puolustuksesta alkoi löytymään tilaa, ja oli yllättävää että vain yksi maali tähän erään.

3. erä Saves: 1-2 Poss: 56-43 1-0 (0-0)

4:35 Rasmukselle näyttää jo aukeavan vapaa laukaisupaikka, mutta viimehetkellä kohu puolustus saa blokin väliin.

Ku peliä alettiin vikanssa erässä ratkomaan oli puolustus taas tiiviimpää eikä maalipaikoille päästy. Kokonaisuutena mukava ottelu kuitenkin seurata.
Tuomari: Rasmus
Lisätty: 23.03.2009 22:18