Laibba 2+0=2
Pupu 0+2=2

Lauantai-iltana on alkamassa WAHL-liigan peli New Delhi Bulls vastaan Spartans. Katsotaan minkä näköstä peliä on luvassa näiltä porukoilta.

1.erä

Heti pelin eka minuutti pelataan Spartansin päädyssä. Spartansin hyökkäykseen lähtö ihan jumissa.

0-1 Laibba 1+0 (Anette 0+1 Pupu 0+1) hyvän riiston jälkeen Spartans ylivoimahyökkäykseen ja Laibba iskee etukulmasta pelin tilanteeksi 0-1.
0-2 Laibba 2+0 (Anette 0+2 Pupu 0+2) Hyvän hyökkäyksen päätteeksi peli 0-2 Spartansille.
Erän keskivaihde ihan kuin tennispeliä katselisi eli peli hyppii päästä päähän.

Torjunnat NDB: 1 Spartans: 6
Hallinnat NDB: 52% Spartans 47%

Erä oli aikamoista tunnustelua molemminpuolin, mutta Spartans teki maalinsa paikoistaan ja ruvetaan aloittelemaan toista erää.

2.erä
NDB saa heti erän alkuun hienon hyökkäyksen, mutta Pupun paraati pelastus maaliviivalta.
Peli etenee ihmeellisellä räiskimis ilmiöllä. Spartansin pientä hallintaa erän puoliväli. Toki NDB:llä ollu muutama näyttävä vasta hyökkäys, mutta Sparta puolustus kestää loistavasti.

Torjunnat NDB: 7 Spartat: 4
Hallinnat NDB: 45% Spartat: 55%

Erä oli Spartansien erä, mutta katsellaan pystyykö Paukin suojatit petraamaan viimeiseen erään peliään.

3.erä
Erän alun NDB:llä kova yritys, mutta Spartans tukkii keskialueen loistavasti, kunnes
1-2 k.a.p.u 1+0 (Montel 0+1) Montel avaa kiekon loistavasti kapulle ja tämä tekee pommin varmasti ndb:n kavennusmaalin. Ja tulta munille...
2-2 k.a.p.u 2+0 (Paukki 0+1 JaalKrok 0+1) Vähän pimennon takaa kapu iskee tasoitusmaalin.
3-2 k.a.p.u 3+0 (Montel 0+2 JaalKrok 0+2) Spartansien peli murtumispisteessä ja ndb menee jo ohi 2-0 tappioaseman jälkeen.
4-2 Paukki 1+1 (k.a.p.u 3+1 JaalKrok 0+3) en nähny.
5-2 k.a.p.u 4+1 kapu hienostelee vielä ndb:n voiton.

Torjunnat ndb: 1 Spartans: 4
Hallinnat ndb: 44% Spartans: 55%

Joo mitähän bulssien pukukopissa tapahtui 3.erätauolla? Paukki sai heräteltyä joukkueen ja he nousivat ohi ja lopulta noinkin selvään voittoon!

*** k.a.p.u oli kovalla maalipäällä tänä iltana ja siitä palkinnoksi 3 tähteä
** Pupu oli Spartansien näkyvin pelaaja ja keräsi mukavat 0+2 pisteet tänään.
* Laibba iski Sparrejen ekat maalit, mutta siihen se sitten jäikin.

Joo kiitoksia molemmille joukkueille ottelusta ja kiitos myös vähä lukuiselle yleisölle.